Au masurat in sfarsit noua masina de 370 CP de la KIA. Cat a durat acceleratia de la 0 la 100 km/h

Au masurat in sfarsit noua masina de 370 CP de la KIA. Cat a durat acceleratia de la 0 la 100 km/h
  • Noua Kia Stinger ofera in versiunea de top 370 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza 4.8 secunde
  • Sfertul de mila este parcurs intr-un timp de 12.79 secunde
Distribuie pe Facebook

Dupa saptamani si luni intregi de asteptare, noua nava amiral a companiei KIA a fost scoasa intr-un final in teste. Masina a fost supusa mai multor probe de performanta, printre care si un test de acceleratie de la 0 la 100 km/h.

Chiar daca a debutat oficial la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului International Nord-American desfasurat la Detroit in prima parte a lui ianuarie, noua Kia Stinger ramane un mare mister pentru cea mai mare parte a populatiei.

Aceasta lipseste in continuare din showroom-urile companiei sud-coreene, insa nu doar potentialii clienti au de ce sa se planga: nici publicatiile auto nu au reusit inca sa faca cunostinta, asa cum se cuvine, cu berlina asiatica in cinci portiere.

Noua Kia Stinger le-a facut, ce este drept, o vizita celor de la Car Advice, jurnalistii australieni masurand aproape de la A la Z performantele versiunii de top - versiune echipata cu o motorizare V6 turbo de 3.3 litri si aproximativ 370 de cai putere.

Si uite asa aflam intr-un final ca berlina sud-coreeana in cinci portiere are nevoie de numai 4.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, sprinteaza de la 0 la 200 km/h in doar 17 secunde si parcurge sfertul de mila in 12.79 secunde.

Pentru a pune in balanta cifrele si numerele noii Kia Stinger, aceasta a fost testata in compania modelului local Holden Commodore SS-V Redline, care mizeaza pe un V8 aspirat cu capacitatea cilindrica de 6.2 litri si puterea maxima de 413 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2017