Au prins curaj si il compara cu un Porsche Panamera. Nu lipseste din test nici bavarezul BMW Seria 6

Au prins curaj si il compara cu un Porsche Panamera. Nu lipseste din test nici bavarezul BMW Seria 6
  • Kia compara noul Stinger cu Panamera si Seria 6
  • Cele trei modele sunt supuse mai multor teste
  • Producatorul sud-coreean isi imparte victoriile cu Porsche
Distribuie pe Facebook

Kia continua atacul la adresa marcilor de lux si publica un material video in care compara noul Stinger cu Porsche Panamera. Din confruntarea celor doua modele nu lipseste insa nici ultima generatie a bavarezului BMW Seria 6.

Echipat cu un propulsor V6 twin-turbo de 3.3 litri si 365 CP, care il ajuta sa sprinteze de la 0 la 96 km/h in doar 4.7 secunde, noul Stinger GT este de departe cel mai puternic si, totodata, cel mai rapid model lansat vreodata de sud-coreenii de la Kia.

Constructorul asiatic de automobile este atat de increzator in fortele propriului sau produs incat a luat decizia de a-l scoate pe pista in compania unor nume cu greutate, precum Porsche Panamera si BMW Seria 6 - ambele de vreo doua ori mai scumpe.

In materialul video public de Kia la inceputul acestei saptamani, noul Stinger GT este testat impotriva celor doua modele anterior mentionate inclusiv la nivel de acceleratie, insa nu lipsesc din meniu nici proba slalomului ori cea a timpului scos pe circuit.

Si mai interesant este ca automobilul producatorului asiatic reuseste sa se bata de la egal la egal cu Porsche Panamera V6, in timp ce performantele bavarezului BMW 640i Gran Coupe M Sport nu conving; ba dimpotriva, sunt inferioare la toate capitolele.

Vor renunta clientii modelelor de pe Batranul Continent la comenzile plasate si vor cumpara in schimb un exemplar al noului Stinger GT pentru ca produsul sud-coreenilor de la Kia este mai rapid in linie dreapta, pana la 96 km/h, si pe un circuit improvizat?

Nu doar ca este foarte putin probabil ca cine isi permite un Porsche Panamera sau un BMW Seria 6 Gran Coupe sa treaca la automobilul constructorului asiatic; intrebare este daca persoanele care platesc peste 80.000 de dolari pe o masina au auzit de acesta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2018