Audi Q8 vs. Range Rover Sport: Cine primeste premiul de cel mai tare SUV al momentului?

Audi Q8 vs. Range Rover Sport: Cine primeste premiul de cel mai tare SUV al momentului?
  • Primul SUV Coupe de la Audi se dueleaza cu vedeta gamei Land Rover
  • Este mult asteptatul duel al celebrelor Q8 si Range Rover Sport
  • Premiul de cel mai tare SUV al momentului ii revine modelului...
Distribuie pe Facebook

Unul aduce stilul, celalalt mizeaza pe functionalitate. Este duelul celor mai ravnite SUV-uri ale momentului: Audi Q8 vs. Range Rover Sport.

In aceeasi perioada in care Audi a lansat pe piata primul sau SUV cu alura de Coupe, in speta modelul Q8, compania Land Rover a venit cu o serie notabila de imbunatatiri pentru vedeta propriei game, si anume Range Rover Sport.

Cele doua automobile de lux vor avea parte de concurenta serioasa din partea nou-noutelor BMW X5 si Mercedes GLE insa, pentru moment, lupta unul impotriva celuilalt pentru premiul de cel mai tare Sport Utility Vehicle din prezent.

Numele castigatorului acestui duel, dar si care sunt punctele forte ori slabiciunile modelelor din testul de fata, ei bine... respectivele detalii le aflam, atat cu subiect, cat si cu predicat, exact din urmatorul material video, de peste 10 minute.

Tinem sa precizam insa, inainte de toate, ca primul Audi Q8 din istorie se vinde in Romania la preturi incepand de la 76.990 de euro, exclusiv intr-o versiune cu motor V6 TDI, in timp ce noul Range Rover Sport pleaca de la doar 70.924 de euro.

Diferenta de bani dintre cele doua automobile este data de faptul ca SUV-ul companiei Land Rover ofera in varianta de baza un propulsor pe benzina, cu numai patru cilindri si o capacitate de doi litri, suficient totusi pentru a produce 300 CP.

Un alt element extrem de interesant care ar trebui precizat atunci cand vine vorba despre acest duel este ca atat primul Audi Q8 din istorie, cat si noul Range Rover Sport au renuntat la butoanele clasice de la interior pentru doua display-uri color.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2019