Cat de mult afecteaza diametrul jantelor performantele unei masini? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet

Cat de mult afecteaza diametrul jantelor performantele unei masini? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet
  • Cat de mult afecteaza diametrul jantelor performantele unei masini?
  • Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video!
Distribuie pe Facebook

Cat de mult afecteaza diametrul jantelor performantele unei masini? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video!

Lansata cu surle si trambite chiar la sfarsitul verii trecute, cea mai recenta generatie a celebrului Audi RS6 Avant gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine. Acompaniata de un sistem micro-hibrid pentru un plus de eficienta, unitatea cu o capacitate de 3.996 de centimetri cubi lucreaza alaturi de o cutie automata in opt rapoarte pentru a livra ambelor punti o putere de...

... 600 de cai. Cuplul maxim se ridica, in schimb, la valoarea de 800 Nm, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.6 secunde, in timp ce viteza de top este limitata la 250, 280 sau chiar 305 km/h cu pachetul dynamic plus.

In ceea ce priveste departamentul vizual, proaspat (re)lansatul Audi RS6 se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, evacuarea dubla si, evident, aripile laterale proemiente. Jantele din aliaj cu diametrul pe 21 de inch se numara printre numeroasele dotari oferite in standard de super-Avant-ul cu motor V8 TFSI, de patru litri, sub capota, insa pot fi inlocuite cu unele pe 22", disponibile in mod optional, contracost.

Ar putea afecta dimensiunea rotilor performantele enuntate anterior? Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video, care include atat timpii de acceleratie, cat si cel necesar parcurgerii unui tur de circuit pe Lausitzring.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2020