Ce ti se pare ciudat la aceasta poza? Cursa in off-road cu Porsche Cayenne, Range Rover Sport si Mercedes G-Class

Ce ti se pare ciudat la aceasta poza? Cursa in off-road cu Porsche Cayenne, Range Rover Sport si Mercedes G-Class
  • Porsche Cayenne Turbo, Range Rover Sport SVR si Mercedes G63 AMG, liniuta pe teren accidentat
  • Toate cele trei SUV-uri de inalta performanta mizeaza pe un V8 cu compresor mecanic sau turbine
  • Niciunul dintre automobilele respective nu ofera mai putin de 500 de cai putere sub capota
Distribuie pe Facebook

Trei dintre cele mai performante SUV-uri ale planetei si-au dat recent intalnire intr-o cursa... pe teren accidentat. Avem Porsche Cayenne Turbo, Range Rover Sport SVR si Mercedes G63 AMG roata la roata, pe iarba.

Mizeaza pe un V8 cu compresor mecanic sau doua turbine pentru a oferi peste 500 de cai putere si sprinteaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in niste timpi capabili sa te lase cu gura cascata. Pana la urma urmei vorbim despre SUV-uri care cantaresc peste doua tone...

Ce este insa si mai interesant decat o cursa de acceleratie intre noile Range Rover Sport SVR, Mercedes G63 AMG si Porsche Cayenne Turbo? O liniuta pe teren accidentat, dupa cum au pus la cale zilele acestea persoanele din spatele publicatiei britanice Carwow.

Inainte de a afla deznodamantul ineditului eveniment, doua dintre modelele implicate direct au fost puse fata in fata pe asfalt, pentru o cursa in linie dreapta cu plecare de pe loc si una din mers. Duelul dintre Range Rover Sport SVR si Porsche Cayenne Turbo se incheie cu...

... un test al sistemelor de franare. Ulterior, cele doua SUV-uri cu motor V8 si peste 500 de cai putere sub capota parasesc portiunea asfaltata de drum si sunt acompaniate pe teren accidentat de un Mercedes G63 AMG - care ofera la randul lui un motor V8 cu peste 500 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe