Noul BMW M2 pozeaza in compania vechiului M235i. Care arata mai bine?

Noul BMW M2 pozeaza in compania vechiului M235i. Care arata mai bine?
  • Noul BMW M2 Coupe pozeaza in compania modelului M235i
  • Ambele automobile bavareze ofera cate un propulsor turbo de trei litri, cu 370 sau 326 CP
  • Intre cele doua versiuni exista o diferenta de circa 12.000 euro
Distribuie pe Facebook

Proaspat lansatul BMW M2 Coupe a fost surprins intr-o noua serie de fotografii reale, automobilul bavarez de inalta performanta pozand de-aceasta data, intamplator sau nu, chiar in compania actualului M235i.

Gama BMW Seria 2 are, incepand cu aceasta toamna, o noua versiune de top. Lider incontestabil al automobilelor bavareze de clasa compacta este acum modelul M2 Coupe, care i-a luat locul arhicunoscutului M235i.

Intre cele doua autoturisme de inalta performanta exista o diferenta de aproximativ 12.000 de euro, justificata de cel dintai printr-un plus remarcabil de agresivitate - atat tehnica, cat si estetica.

Care arata insa mai bine? In timp ce tu cauti raspunsul la aceasta intrebare, noi tinem sa-ti amintim ca proaspat lansatul BMW M2 Coupe ofera o unitate turbo de trei litri, ce dezvolta aproximativ 370 CP si 500 Nm.

Livrarea valorilor maxime catre puntea spate se poate face atat prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, cat si al unei cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte, in functie alegerea clientului.

Bmw M2 vs BMW M235

Bmw M2 vs BMW M235

Drept urmare, sprintul 0 - 100 km/h dureaza circa 4.5 secunde in primul caz, aceeasi acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora realizandu-se in 4.3 secunde in cazul in care se opteaza pentru transmisia DCT optionala.

Viteza maxima este limitata la 250 km/h in ambele cazuri, situatia repetandu-se si atunci cand vine vorba despre suspensia din aluminiu, franele de dimensiuni generoase sau diferentialul activ.

In ceea ce priveste vechiul varf al gamei BMW Seria 2, modelul M235i gazduieste in compartimentul motor tot o unitate turbo de trei litri, cu mentiunea ca cel aflat la volan va avea la dispozitie numai 326 CP si 450 Nm.

Diferentele continua la nivelul cutiei de viteze, acolo unde transmisia manuala in sase rapoarte poate fi inlocuita in mod optional cu o automata traditionala, accesorizata cu un total de opt trepte.

Surprizele nu se opresc insa aici, acelasi BMW M235i Coupe reusind sa-i atraga pe cei aflati in cautarea unui automobil compact de inalta performanta inclusiv prin disponibilitatea unui sistem de tractiune integrala.

Astfel, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 kilometri pe ora variaza in cazul de fata intre 4.6 si 5.0 secunde, pe cand viteza maxima este si de-aceasta data limitata la 250 km/h.

Revenind acum la inceputuri, care dintre cele doua modele sport bavareze arata mai bine? Dar daca ar fi sa faci o alegere baza pe intreg pachetul, ce ai prefera? BMW-ul M2 sau M235-ul?

Sursa Foto: BimmerPost

Bmw M2 vs BMW M235

Bmw M2 vs BMW M235

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Bmw M2 vs BMW M235
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2015