Degeaba are 55 CP in plus daca nu stie cum sa-i foloseasca. Filmul care ne arata ca puterea NU inseamna totul

Degeaba are 55 CP in plus daca nu stie cum sa-i foloseasca. Filmul care ne arata ca puterea NU inseamna totul
  • Primul RS7 din istoria companiei Audi ofera 605 CP in versiunea de top Performance
  • Noul Porsche Panamera Turbo ascunde sub capota, in schimb, numai 550 de cai putere
  • Cele doua modele ne ofera o cursa cu final surprinzator pentru unii, asteptat pentru altii
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou test comparativ intre Audi RS7 Sportback si Porsche Panamera Turbo se incheie cu o concluzie surprinzatoare pentru unii, respectiv asteptata pentru altii.

Lansat pe piata la inceputul acestei decade, primul RS7 din istoria marcii Audi este pus in miscare de o unitate bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de 3.993 centimetri cubi, ce dezvolta 560 de cai putere.

In versiunea 'normala', ce este drept, clientii aceluiasi automobil german de inalta performanta avand la dispozitie inclusiv o varianta 'secundara' comercializata sub indicativul Performance si alaturi de 605 CP.

Despre un Audi RS7 Performance este vorba, de altfel, si in cazul de fata, respectivul exemplar al automobilui german de inalta performanta fiind pus fata in fata cu un Porsche Panamera Turbo de ultima generatie.

Exact, acel Porsche Panamera Turbo livrat la pachet tot in compania unei motorizari bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de patru litri sau, daca te intereseaza cu exactitate, 3.996 centimetri cubi.

Spre deosebire de rivalul sau direct, modelul producatorului din Stuttgart ofera 'numai' 550 CP insa, dupa cum zicea spune un vechi proverb de origine necunoscuta, puterea nu inseamna chiar totul.

O teorie demonstrata, de asemenea, si de urmatorul material video, cursa de acceleratie pe 402 metri dintre Audi RS7 Performance si Porsche Panamera Turbo incheindu-se cu victoria celui din urma.

Distribuie pe Facebook
mai multe