E cea mai puternica masina de la BMW, dar n-a avut nicio sansa. Noua motocicleta de la Ducatti a castigat cursa fara emotii

E cea mai puternica masina de la BMW, dar n-a avut nicio sansa. Noua motocicleta de la Ducatti a castigat cursa fara emotii
  • Britanicii au scos pe pista un BMW 760 si un Ducati Panigale V4 S
  • Cursa de 402 metri a fost castigata de motocicleta italiana de 214 CP
  • Limuzina bavareza a parcurs sfertul de mila cu 1.2 secunde mai incet
Distribuie pe Facebook

Cu 610 cai putere sub capota, noul M760 este cel mai potent BMW din toate timpurile. Daca mai punem la socoteala si acceleratia de la 0 la 100 km/h, care se realizeaza in doar 3.7 secunde, atunci lucrurile sunt cat se poate de clare.

Echipata cu o motorizare V12 twin-turbo de 6.6 litri, imprumutata de la familia Rolls-Royce Ghost, versiunea de top a modelului Seria 7 intalneste cu greu un rival pe masura printre automobilele in patru portiere.

Pune insa nava amiral a companiei bavareze impotriva unei motociclete de ultima generatie, precum Ducati Panigale V4 S, iar cea dintai lasa impresia ca sta pe loc intr-o cursa de acceleratie pe sfertul de mila.

Au facut-o britanicii de la Car Wow, iar cifrele sunt neverosimile: vehiculul italian a avut nevoie de numai 10.1 secunde pentru a rezvolta ecuatia 0 - 402 metri, cu 1.2 secunde mai repede ca limuzina celor de la BMW.

Si mai interesante sunt valorile din dreptul acceleratiei pana la 96 km/h: 3.2 secunde pentru acelasi Ducati Panigale V4 S, care gazduieste in "compartimentul motor" o unitate V4 de peste 210 CP.

Dar indeajuns cu teoria si iata cum se vede de pe pista, atat de la exterior, cat si de la "interiorul" celor doua vehicule, cursa dintre un M760 cu propulsie V12 bi-turbo si o motocicleta de ultima generatie din Italia.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2018