Fanii Audi au facut un filmulet anti-BMW, in care fac de rusine sistemul xDrive

Fanii Audi au facut un filmulet anti-BMW, in care fac de rusine sistemul xDrive
Daca ii intrebi pe proprietarii de BMW sau Audi care sunt cele mai tari masini din lume, vor vota cu marca pe care o detin. Iar daca ii intrebi pe producatori care au cel mai performant sistem de tractiune 4x4, vor spune ca cel produs de ei... Asa ca e absolut normal sa apara o concurenta, uneori, extrem de hazlie.
Distribuie pe Facebook

Nu trebuie sa se simta nimeni jignit de acest filmulet realizat de fanii Audi. Pentru ca asa cum exista filme in care sistemul 4x4 de la BMW, numit xDrive, este pus intr-o lumina proasta, asa exista si filme in care sistemul Quattro e eclipsat de cel bavarez. De aceasta data, insa, ne vom delecta cu un clip realizat de fanii Audi Quattro, in care ne prezinta situatiile iernatice cu care se confrunta, uneori, soferii de BMW-uri echipate cu tractiune integrala.

Ca sunt de vina anvelopele nepotrivite, gheata sau soferul, cert este ca in acest video masinile BMW nu prea au facut fata conditiilor de drum. Poate ca nici un Audi Q7 nu s-ar fi descurcat mai bine, dar acum e vorba doar de sistemul xDrive si a sa eficienta. Sau lipsa de eficienta...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2017