Ghici cine castiga: Cursa intre un Suzuki Jimny si un Mercedes G63 cu Suzuki Jimny pe platforma

Ghici cine castiga: Cursa intre un Suzuki Jimny si un Mercedes G63 cu Suzuki Jimny pe platforma
  • Cursa intre Suzuki Jimny si Mercedes G63 AMG
  • Micul off-roader japonez vine cu 102 CP sub capota
  • Automobilul german are in spate un Suzuki Jimny
Distribuie pe Facebook

Probabil cea mai interesanta liniuta pe care ai vazut-o in ultimul timp.

Disponibil la vanzare in compania unui un benzinar de 1.5 litri si doar 102 cai putere, noul Suzuki Jimny nu este nici pe departe genul de automobil pe care...

... sa il cumperi pentru performantele in linie dreapta: in versiunea cu transmisie automata, modelul japonez are o viteza maxima de numai 140 de kilometri pe ora.

La polul opus se afla generatia cu numarul doi a impozantului Mercedes G63 AMG, care ocupa un loc fruntas in topul celor mai rapide off-roadere ale planetei.

Echipat cu un motor V8 bi-turbo, de patru litri si 585 CP, legendarul vehicul al companiei germane reuseste sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in exact 4.5 secunde.

Asadar, o cursa in linie dreapta intre un Suzuki Jimny si un Mercedes G63 AMG nu este altceva decat un duel de tip David vs. Goliath, dar cu cel din urma castigator.

Ce s-ar intampla insa daca off-roader-ul german ar primi un exemplar al modelului din Tara Soarelui Rasare pe care sa il tracteze pe o platforma, in timpul liniutei?

Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video, de punerea in practica a unei astfel de provocari ocupandu-se cei de la Top Gear.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2019