Liniuta cu cele mai rapide break-uri ale momentului. Ambele fac suta mai repede decat le poti rosti numele

Liniuta cu cele mai rapide break-uri ale momentului. Ambele fac suta mai repede decat le poti rosti numele
  • Liniuta cu cele mai rapide break-uri ale momentului
  • Este duelul dintre Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo si Mercedes-AMG E63 S 4Matic+ Estate
  • Batalia include doua probe de acceleratie si una de franare
Distribuie pe Facebook

Cele mai rapide break-uri ale momentului si-au dat intalnire intr-un duel pe viata si pe moarte, cu trei probe diferite. Este batalia dintre Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo si Mercedes-AMG E63 S 4Matic+ Estate, in care nu doar acceleratia conteaza.

Dezvelit cu surle si trambite in toamna anului 2016, actualul Mercedes-AMG E63 este disponibil la vanzare inclusiv intr-o varianta Break. Asemeni modelului cu patru portiere, aceasta ofera un motor V8 bi-turbo de patru litri si pana la 612 cai putere.

Livrarea valorilor maxime se face catre toate cele patru roti, printr-o cutie automata cu noua rapoarte, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in aproximativ trei secunde si jumatate.

In partea stanga, primul Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo din istorie mizeaza la randul lui pe un V8 bi-turbo de patru litri. Acompaniat de o unitate electrica, alimentata de o baterie de 14.1 kWh, acesta dezvolta un total de 680 CP.

Si in cazul de fata o cutie automata - cu doar opt rapoarte, ce este drept, plus un sistem de tractiune integrala completeaza fisa tehnica, astfel rezultand o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.4 secunde.

Asadar, acestea fiind spuse, sa inceapa batalia. Avem Mercedes-AMG E63 S Estate versus Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo, in liniuta cu plecare de pe loc, in liniuta din mers si, nu in ultimul rand, proba de franare de la 70 mph (112 km/h).

Distribuie pe Facebook
mai multe