Momentul adevarului: Noul BMW Seria 1 M Coupe da piept cu extremul Porsche Cayman R

Momentul adevarului: Noul BMW Seria 1 M Coupe da piept cu extremul Porsche Cayman R
Nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. BMW Seria 1 M Coupe a frant inima industriei auto inca de la debut, cel mai nou model bavarez de performanta aducandu-ne aminte tuturor de legendarul BMW M3 E30. Dar poate face fata coupe-ul din Munchen provocarii extreme numite Porsche Cayman R? Ramane de vazut!
Distribuie pe Facebook

Pe de-o parte, noul BMW Seria 1 M Coupe se lauda cu acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.9 secunde si viteza maxima limitata la 250 km/h - performante obtinute in mare parte datorita unui propulsor in sase cilindri, 3.0 twin-turbo, capabil sa livreze celui aflat la volan nu mai putin de 340 cai putere si 450 Nm. Combina asta cu o greutate de numai 1.570 kilograme, tractiune spate si clasica cutie manuala in sase trepte, iar placerea de a conduce este garantata.

Pe de alta parte, recent-lansatul Porsche Cayman R este cel mai puternic Cayman pe care constructorul din Stuttgart l-a oferit vreodata clientilor sai. Lista cu ingrediente magice include un motor de 3.4 litri pozitionat central, ce dezvolta undeva in jurul a 330 CP. Intreaga putere este transmisa exclusiv rotilor spate, greutatea de numai 1.295 de kilograme contribuind din plin la prezenta senzatiilor extreme. Ca performante, Porsche Cayman R reuseste o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 5.0 secunde, valoarea coborand insa pana la 4.7 secunde atunci cand optezi pentru cutia PDK si pachetul Sport Chrono. In ceea ce priveste viteza maxima, micul supercar din Stuttgart este capabil de 282 km/h, respectiv 280 km/h atunci cand este inzestrat cu transmisia PDK.

Dar indeajuns cu vorba! A sosit momentul adevarului! BMW Seria 1 M Coupe sau Porsche Cayman R?

Noul BMW Seria 1 M Coupe da piept cu extremul Porsche Cayman R



Distribuie pe Facebook
mai multe