N-o sa mai conduci niciodata o masina fara anvelope de iarna dupa ce vei vedea acest VIDEO

N-o sa mai conduci niciodata o masina fara anvelope de iarna dupa ce vei vedea acest VIDEO
  • Nu stii ce sa alegi dintre anvelope de iarna si cauciucuri all-season?
  • Aceste teste arata care este cea mai buna alegere pentru sezonul rece
Distribuie pe Facebook

Un nou test comparativ - cu doua masini asemanatoare - scoate la iveala importanta utilizarii anvelopelor de iarna in sezonul rece.

In fiecare an, apropierea sezonului rece marcheaza debutul unei discutii interminabile intre soferi. Este vorba despre duelul, aparent fara de moarte, dintre anvelopele de iarna si cele all-season, toate partile implicate tinand sa-si impuna parerea cu orice pret. Uneori pe un ton mai calm, alteori extrem de agresiv.

O data la 12 luni, specialistii publicatiei Tire Rack iau o pauza de la programul obisnuit si duc aceasta dezbatere la un nou nivel. Daca nu stii inca despre ce discutam noi aici, iata si o explicatie pe scurt: un test cu doua masini identice, care scot in evidenta (dez)avantajele tipurilor de cauciuc anterior mentionate.

Anul acesta, soferii care nu stiu ce sa aleaga intre anvelopele de iarna si cele all-season pentru sezonul rece sunt ajutati sa se decida nu cu unul, ci cu doua materiale video diferite. In ambele filme sunt prezentate performantele cauciucurilor respective atat in timpul accelerarii, cat si in cazul franarii, evident.

Mai mult decat atat, testul organizat in 2018 de specialistii publicatiei Tire Rack aduc fata in fata doua tipuri diferite de masini. Avem atat duelul automobilelor cu tractiune fata, cat si un versus intre autoturismele cu tractiune integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe