Nemtii vor cu orice pret revansa. Audi si Mercedes cheama la duel Masina anului 2017 in lume

Nemtii vor cu orice pret revansa. Audi si Mercedes cheama la duel Masina anului 2017 in lume
  • Noul Jaguar F-Pace este Masina anului 2017 in lume
  • Crossoverul britanic a batut Audi Q5 si VW Tiguan
  • Modelul din Ingolstadt vrea acum revansa
Distribuie pe Facebook

Recompensat recent cu distinctia Masina anului 2017 in lume, noul Jaguar F-Pace este automobilul de batut.

La mijlocul lunii aprilie, dupa indelungi dezbateri si diferite teste, juriul competitiei World Car Awards a decis: noul Jaguar F-Pace merita distinctia Masina anului 2017 in lume.

Intamplator sau nu, podiumul a fost completat de alte doua crossovere de pe continentul european, automobilul britanic inving la puncte duo-ul german format din Audi Q5 si Volkswagen Tiguan.

Dupa infrangerea suferita in urma cu aproximativ trei saptamani, acelasi Audi Q5 forteaza revansa, modelul producatorului din Ingolstadt cerand insistent reluarea bataliei cu Jaguar F-Pace.

Lucru devenit, de altfel, realitate multumita publicatiei carwow, care a transformat duelul dintre cele doua crossovere europene intr-o lupta tripla, cu crossover-ul Mercedes GLC proaspat aparut in peisaj.

Asadar, acestea fiind spuse, sa inceapa 'nebunia': va reusi noul Audi Q5 sa isi revansa in fata britanicului Jaguar F-Pace sau Masina anului 2017 in lume va mai bifa inca o victorie rasunatoare?

Nu iese din discutie, de asemenea, nici macar un succes al germanului Mercedes GLC, care participa a sosit la acest duel al crossoverelor de pe continentul european in versiunea 43 AMG.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 2 Mai 2017