Noua masina in cinci usi de la BMW vrea coroana. Se bate cu Mercedes si Volvo pentru suprematie. VIDEO

Noua masina in cinci usi de la BMW vrea coroana. Se bate cu Mercedes si Volvo pentru suprematie. VIDEO
  • Noul BMW Seria 5 Touring da piept cu competitia
  • Automobilul bavarez infrunta E T-Modell si V90
  • Castigatorul nu poate fi decat unul singur
Distribuie pe Facebook

Eterna lupta pentru suprematie dusa intre BMW si Mercedes continua astazi cu un nou episod. Un episod in care s-a strecurat inclusiv una dintre vedetele gamei Volvo.

BMW a lansat de curand o noua generatie a modelului Seria 5 Touring. Aceasta este construita pe o platforma din otel si aluminiu, asemeni versiunii in patru portiere.

Aceeasi varianta sedan reprezinta principala sursa de inspiratie inclusiv la nivel estetic. Sau din punctul de vedere al gamei de motorizari, cu unitati in patru sau sase cilindri.

Daca vine vorba despre rivalii sai, noul BMW Seria 5 Touring are de infruntat modele precum Audi A6 Avant, Mercedes E-Class T-Modell, Jaguar XF Sportbrake sau Volvo V90.

Pe doua dintre aceste automobile, break-ul de origine bavareza le intalneste chiar in urmatorul material video. Acum daca va si castiga sau nu competitia, ramane de vazut.

Fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, avem BMW Seria 5 Touring versus Mercedes E-Class T-Modell versus Volvo V90. Iar castigator nu poate fi decat unul singur.

Distribuie pe Facebook
mai multe