O sa uiti complet de spatiile de stocare si o sa vrei cat mai multi cai putere sub capota. VIDEO

O sa uiti complet de spatiile de stocare si o sa vrei cat mai multi cai putere sub capota. VIDEO
  • Cursa de acceleratie intre Mercedes E63 AMG si Porsche Panamera Turbo
  • Au fost puse fata in fata versiunile break ale celor doua modele germane
  • In ambele cazuri se ascunde sub capota cate un motor V8 bi-turbo
Distribuie pe Facebook

Cursa dintre cele mai rapide break-uri ale momentului demonstreaza ca orice automobil poate fi distractiv. Depinde doar de numarul cailor putere prezenti la datorie.

Consumul de carburant, numarul spatiilor de stocare si capacitatea de incarcare a portbagajului. Sunt cele trei elemente cheie la care un cumparator se uita inainte a se intoarce acasa la volanul break-ului mult visat.

Nu acelasi lucru se poate spusa insa si despre proprietarii de Mercedes-uri E63 AMG sau Porsche-uri Panamera Turbo, pentru care doar puterea maxima si sprintul de la 0 la 100 km/h conteaza cu adevarat.

Iar cum respectivele modele ocupa primele pozitii in topul celor mai performante break-uri ale momentului, britanicii de la Auto Express le-au pus fata in fata. Pentru o cursa de acceleratie pe distanta de 804 metri.

Numele marelui castigator, dar si timpii fenomenali reusiti de automobilele cu cinci portiere si numeroase spatii de stocare, in urmatorul material video; numai sa nu clipesti, fiindca ai putea pierde finalul cursei.

Distribuie pe Facebook
mai multe