Toata lumea astepta cursa asta. Liniuta intre BMW M5 si Mercedes E63 AMG S

Toata lumea astepta cursa asta. Liniuta intre BMW M5 si Mercedes E63 AMG S
  • BMW a lansat anul trecut primul M5 cu tractiune integrala
  • Mercedes vinde cel mai rapid E63 AMG din toate timpurile
  • Automobilele cu pricina si-au dat intalnire la o liniuta
Distribuie pe Facebook

Primul BMW M5 cu tractiune integrala din istorie provoaca la duel cel mai rapid Mercedes E63 AMG lansat vreodata. Numai un singur automobil poate castiga cea mai asteptata cursa a anului, dar care sa fie acela?

BMW a dezvaluit la sfarsitul verii trecute primul M5 xDrive din istoria companiei. Pus in miscare de o unitate V8 twin-turbo cu 600 CP, modelul bavarezilor are nevoie de doar 3.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Cu o performanta similara se lauda si cel mai rapid Mercedes E63 AMG oferit vreodata. In versiunea de top S, automobilul rivalilor din Affalterbach pune la bataie - pe langa nelipsita tractiune integrala, un V8 twin-turbo de 612 CP.

Asadar, pe hartie nu exista diferente notabile intre masinile respective. Ramane insa de vazut ce se va intampla odata ce impresionantele super-sedanuri de clasa mare si origine germana se vor intalni la semafor sau pe pista de drag.

De fapt, exista deja un versus intre primul M5 xDrive din istoria companiei BMW si cel mai rapid Mercedes E63 AMG oferit vreodata. Versus care include atat celebra cursa de acceleratie, cat si o proba care vizeaza distanta de franare.

PS: Direct interesat de masinile respective? Atunci afla ca modelul bavarezilor porneste in Romania de la 119.357 euro, pe cand automobilul rivalilor din Affalterbach pleaca de la 123.016 euro in versiunea de top S.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2018