Toata lumea astepta sa vada duelul asta: noile BMW M5 si Mercedes E63 AMG S se intrec pe circuit!

Toata lumea astepta sa vada duelul asta: noile BMW M5 si Mercedes E63 AMG S se intrec pe circuit!
  • Continua batalia dintre BMW M5 si Mercedes E63 AMG S
  • A venit momentul ca cele doua sa se dueleze pe circuit
  • Castigatorul acestei intreceri este modelul...
Distribuie pe Facebook

Continua batalia dintre primul BMW M5 cu tractiune integrala din istorie si cel mai rapid Mercedes E63 AMG din toate timpurile. Urmeaza proba circuitului, acolo unde super-sedanul bavarez spera sa fie impins de la spate de avantajul greutatii mai mici.

Pentru doua automobile rivale, noile BMW M5 si Mercedes E63 AMG S au extrem de multe lucruri in comun. Ambele super-sedanuri ale Germaniei gazduiesc in compartimentul motor un propulsor V8 biturbo si ambele ofera in standard un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului.

Asemanarile continua la nivelul cutiei de viteze, cu mentiunea ca automata modelului din Affalterbach ofera o treapta in plus. Revenind insa pentru un moment la lista elementelor identice, in ambele cazuri se poate discuta despre o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.4 secunde.

Difera insa puterea maxima a motorizarilor V8 biturbo - 600 CP din 4.4 litri pentru BMW M5 si 612 CP din 4.0 litri pentru Mercedes E63 AMG S, dar si masa automobilelor. La 1.855 de kilograme, super-sedanul producatorului din Munchen este cu exact 0.1 tone mai usor decat rivalul sau direct.

Intre cele doua super-sedanuri ale Germaniei ar putea exista anumite asemanari / diferente inclusiv la nivelul suspensiei, anvelopelor si franelor, insa nu multi sunt clientii care pun accentul pe aceste aspecte. O simpla ezitare a soferului este, de altfel, suficienta pentru a favoriza un anumit model.

Revenind la subiectul principal al materialului, castigatorul duelului pe circuit dintre noile BMW M5 si Mercedes E63 AMG S este... in filmul de mai jos:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2018