Tuning vs. Stock: Experimentul cu Mazda modificata si Porsche-le standard

Tuning vs. Stock: Experimentul cu Mazda modificata si Porsche-le standard
Indiferent de complexitatea sa, un tuning face intotdeauna minuni. Dar este oare suficienta aceasta "magie" si pentru a transforma o Mazda MX-5 veche de peste un deceniu si jumatate intr-un adversar de temut pentru noul Porsche Boxster? Raspunsul il aflam chiar din urmatorul material video, ce ne propune un experiment extrem de interesant.
Distribuie pe Facebook

Inainte insa de a vedea desfasurarea actiunii si a afla concluzia finala, ramanem la momentul introducerii si precizam ca roadster-ul japonez implicat in acest "studiu" a suferit imbunatatiri de aproximativ 4.000 de lire sterline, cea mai notabila fiind aparitia in compartimentul motor a unui sistem de supraalimentare sinonim cu un total de 196 cai putere.

De asemenea, numeroase modificari au fost operate si la nivelul transmisiei, lista cu bunatati continuand cu suspensia ajustabila de tip coilover, sistemul de franare de inalta performanta si anvelopele marca Yokohama. Sunt aceste noi detalii indeajuns pentru a transforma o Mazda MX-5 veche de 16 ani intr-un adversar de temut pentru ultimul Porsche Boxster, automobil ce se lauda inca din echiparea standard cu un propulsor aspirat montat central, de 2.7 litri si 265 CP?

Raspunsul il aflam chiar din urmatorul material video, oferit in doua episoade:

Distribuie pe Facebook
mai multe