Una costa 75.000 de lire, cealalta... de aproape doua ori mai mult. Test comparativ intre noul M3 si cel mai puternic BMW din toate timpurile

Una costa 75.000 de lire, cealalta... de aproape doua ori mai mult. Test comparativ intre noul M3 si cel mai puternic BMW din toate timpurile
  • Una costa 75.000 de lire, cealalta... de aproape doua ori mai mult
  • Test comparativ intre noul M3 si cel mai puternic BMW din toate timpurile
Distribuie pe Facebook

M3 cu pachetul Competition sau M5 in versiunea CS? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video.

Prezentat publicului larg acum mai bine de-un an, primul M5 CS din istorie stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Acompaniat de-un propulsor V8 cu doua turbine, de 4.4 litri si undeva in jurul a 635 de cai, respectivul model deschide clasamentul celor mai puternice BMW-uri vandute vreodata.

Acelasi automobil al bavarezilor a mai pregatit, printre altele, si o livrare a valorilor maxime catre ambele punti, dar si un set de elemente menite sa reduca greutatea cu aproximativ 70 de kilograme. Comparativ cu un M5 Competition.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat trei secunde, pe cand proba 0 - 200 km/h dureaza numai 10.3 secunde. Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o viteza maxima limitata electronic la pragul de 305 kilometri pe ora.

Cel mai puternic BMW din toate timpurile, pe de-o parte, si, probabil, cel mai rapid sedan de serie din istorie, pe de alta parte, primul M5 are un pret pe masura. Care depaseste, in Marea Britanie, cu putin, ce este drept, 140.000 de lire.

Suficient pentru ca o persoana interesata, in mod direct, de cumpararea modelului bavarez cu 635 de cai sub capota sa nu se intrebe daca nu cumva achizitia a doua M3 Competition, automobil ce pleaca de la 75.660 de lire, ar reprezenta o alegere mai buna. Raspunsul, in urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2022