Unul are 400 de cai, cealalt... peste 570. Liniuta intre Audi RS3 Sedan si Audi S8

Unul are 400 de cai, cealalt... peste 570. Liniuta intre Audi RS3 Sedan si Audi S8
  • Unul are 400 de cai, cealalt... peste 570
  • Liniuta intre Audi RS3 Sedan si Audi S8
Distribuie pe Facebook

Audi RS3 Sedan ori Audi S8? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam din urmatorul material video - lung de circa noua minute.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, actual A3 Sedan se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se regaseste - mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta pe nume RS3 Sedan, comercializata de Audi alaturi de un motor in cinci cilindri.

Disponibil si pe piata din Romania - la preturi incepand de la aproximativ 66.360 de euro, potrivit configuratorului local, automobilul pus in miscare de un agregat cu o singura turbina si capacitatea de 2.5 litri mizeaza pe un total sinonim cu 400 de cai, plus 500 de Newton-Metri. O cutie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, si tractiunea integrala quattro completeaza meniul tehnic.

Rezultatul: cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea intr-un timp de doar 3.8 secunde - conform primelor informatii si detalii anuntate de compania producatoare. Viteza maxima: pana la 290 de kilometri pe ora - sustin oficialii marcii germane.

La polul opus, versiunea de top a gamei comercializate sub denumirea de Audi A8 a pregatit - oarecum inutil de adaugat, o unitate V8 cu doua turbine. Acompaniata de o capacitate cilindrica de 3.996 de centimetri cubi, respectiva motorizare va livra - si de aceasta data, ambelor punti, prin intermediul unei transmisii in opt trepte de viteza si convertizor de cuplu, ce este drept, 571 CP, plus 800 Nm.

Sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora va deveni realitate - in cazul actualului S8, in aproximativ 3.8 secunde, promite conducerea constructorului cu sediul in orasul Ingolstadt. Pe cand viteza de maxima urca - cu pedala de acceleratie la podea, pana la 250 de kilometri pe ora, dupa cum aflam din brosura de pe site-ul diviziei locale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 17 August 2022