VIDEO: Break-ul care bate o sportiva pur-sange, cu 575 CP. Il poti cumpara chiar si din Romania

VIDEO: Break-ul care bate o sportiva pur-sange, cu 575 CP. Il poti cumpara chiar si din Romania
  • Versus intre Mercedes E63 AMG S T-Modell si Jaguar F-Type SVR
  • Break-ul german reuseste sa se impuna la fiecare categorie
  • Duelul include doua curse de acceleratie si o proba de franare
Distribuie pe Facebook

Echipat cu un V8 de patru litri si 612 CP, noul Mercedes E63 AMG S este o bestie de automobil. Inclusiv in versiunea break, cu cinci portiere.

612 cai putere, 850 Nm si o acceleratie de la 0 la 100 km/h intr-un timp de doar 3.5 secunde. Cu astfel de valori inscrise in fisa tehnica, noul Mercedes E63 AMG S T-Modell este, probabil, cel mai performant break (de serie) din toate timpurile.

Secretul acestor cifre si numere se ascunde in spatele unui motor V8 cu doua turbine si capacitatea de patru litri, pe care compania german l-a asociat unei cutii automate cu noua rapoarte. Din meniu nu lipseste nici macar tractiunea integrala.

Astfel se explica atat performantele anterior mentionate, cat si victoria noului Mercedes E63 AMG S T-Modell intr-un duel direct cu Jaguar F-Type SVR. Ori, daca vrei, o sportiva pur-sange, care livreaza 575 CP tuturor celor patru roti.

Break-ul companiei germane este disponibil la vanzare inclusiv pe piata din Romania, la preturi incepand de la 125.515 euro. Exista chiar si o varianta ceva mai ieftina, de numai 113.972 euro si fara 41 din cei 612 cai putere ai versiunii S.

In configuratia de baza, noul Mercedes E63 AMG S T-Modell vine cu jante din aliaj pe 20 inch, tapiterie din piele si ornamente din aluminiu. Standard sunt si farurile LED, iluminarea ambientala ori scaunele incalzite si afisajul central de 12.3 inch.

Revenind la subiectul principal al acestui material, iata cum se descurca break-ul companiei germane impotriva modelului Jaguar F-Type SVR, dotat cu 575 CP sub capota. Pe sfertul de mila, intr-o cursa din mers, dar si la proba de... franare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2018