VIDEO: Momentul acela cand noul tau Mercedes-AMG e umilit de un... Volkswagen Golf

VIDEO: Momentul acela cand noul tau Mercedes-AMG e umilit de un... Volkswagen Golf
  • Liniute cu noul Mercedes A35 AMG si alte patru hot-hatch-uri
  • Automobilul german pierde in fata lui Audi S3 cursa pe 402 metri
  • Hot-hatch-ul de 306 CP iese ultimul in liniuta din mers
Distribuie pe Facebook

Echipat cu un propulsor 2.0 turbo, care livreaza 306 CP ambelor punti, primul A35 din istorie ocupa un loc fruntas in topul celor mai rapide compacte ale momentului.

Hot-hatch-ul producatorului german, care ofera in standard inclusiv o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, are nevoie de doar 4.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Cum se prezinta insa noul Mercedes A35 AMG in fata unor modele asemanatoare, precum Audi S3, BMW M140i, Ford Focus RS sau Volkswagen Golf R, din punctul de vedere al performantelor?

Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video, care cuprinde trei provocari diferite: celebrul sfert de mila, liniuta din mers si, nu in ultimul rand, proba de franare.

In ceea ce priveste primul Mercedes A35 AMG din istorie, despre hot-hatch-ul producatorului german mai trebuie spus si ca porneste, pe piata auto din Romania, de la 47.838 de euro (TVA inclus).

Dotarea standard cuprinde lumini de zi cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 18 inch, sistem de climatizare automata THERMATIC, plus suspensie sport si scaune fata cu suport lateral marit.

Fara costuri suplimentare sunt oferite, de asemenea, si bancheta spate cu spatar rabatabil, camera pentru deplasarea in marsarier sau asistentul activ pentru mentinerea benzii de rulare, de exemplu.

Distribuie pe Facebook
mai multe