Asa ar putea arata noul BMW M5 Touring. Asta in cazul in care va deveni realitate

Asa ar putea arata noul BMW M5 Touring. Asta in cazul in care va deveni realitate
Bavarezii de la BMW nu au facut chiar un obicei din a lansa modelul M5 si intr-o versiune Touring insa, in cazul in care ultima generatie a automobilului german de inalta performanta se va bucura de acest tratament, atunci BMW-ul M5 Touring F11 rezultat ar trebui sa arate exact ca in urmatoarea imagine.
Distribuie pe Facebook

In timp ce rivalii de la Audi si-au facut un renume (si) datorita modelelor RS6 Avant, bavarezii de la BMW nu au facut chiar un obicei din a lansa modelul M5 si intr-o versiune Touring. Mai exact, faimosul constructor de automobile din Munchen a lucrat de-a lungul timpului la numai trei generatii ale modelului M5 Touring, dintre care doar doua au intrat in productia de serie - generatia E34, respectiv generatia E60.

In ceea ce priveste un M5 bazat pe ultima generatie a modelului BMW Seria 5 Touring, ce poarta numele de cod F11, nu exista nici un fel de informatii imbucuratoare cu privire la un astfel de automobil, devoratorii de automobile de familie si inalta performanta in acelasi timp avand insa la dispozitie doua alte modele extrem de capabile: noul Audi RS6 Avant si, mai mult de-atat, un proaspat lansat Mercedes E63 AMG S-Model cu 585 cai putere si sistem de tractiune integrala.

In cazul in care BMW se va razgandi, iar ultimul Seria 5 Touring va primi in cele din urma si un propulsor V8 twin-turbo de 4.4 litri si 560 cai putere, atunci automobilul proaspat rezultat ar putea arata fix ca in imaginea urmatoarea.

BMW M5 Touring F11

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2013