Asa arata noul BMW Seria 4 in configuratie "de saraci". Cu bare din plastic negru si faruri cu halogen

Asa arata noul BMW Seria 4 in configuratie "de saraci". Cu bare din plastic negru si faruri cu halogen
  • Imagine digitala
  • Bare de plastic negru
  • Faruri cu halogen si jante de 16 inch
Distribuie pe Facebook

Te-ai gandit vreodata cum ar arata noul BMW Seria 4, poate cel mai controversat Seria 4 din istorie, intr-un nivel de echipare de baza cu bare din plastic negru, jante de 16 inch si faruri cu halogen?

Chiar daca ii lipsesc barele cu design agresiv sau alte echipamente care-l fac ceva mai atragator, noul BMW Seria 4 vine in nivelul de echipare de baza cu o lista destul de lunga de dotari.

Printre ele se numara tevi de esapament vizibile, scaune standard imbracate intr-o combinatie de stofa/piele Sensatec, senzor de ploaie, servotronic, volan sport imbracat in piele, aer conditionat automat, BMW Live Cockpit cu panou de instrumente de 5.1 inch sau sistem audio cu sase incinte.

Dar ti-ai putea imagina un Seria 4 intr-o configuratie "de saraci"? Cu bare din plastic negru, faruri cu halogen si jante de 16 inch? Ei bine, arunca o privire peste imaginea digitala de mai jos si vezi noul coupe bavarez asa cum nu-l vei vedea vreodata.

Cat despre masina adevarata, BMW Seria 4 Coupe a debutat in urma cu cateva saptamani si de atunci este subiectul principal al carcotasilor? Motivul? Grila frontala verticala, o trimitere catre doua modele BMW legendare - 328 Coupe si 3.0 CSL - dupa spusele bavarezilor. Insa fanii marcii nu au fost deloc convinsi de aceasta explicatie.

BMW Seria 4 X-Tomi Design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2020