Audi Q6: ASA ar putea arata rivalul Audi pentru X6 si GLE Coupe

Audi Q6: ASA ar putea arata rivalul Audi pentru X6 si GLE Coupe
  • Audi lucreaza la un rival pentru BMW X6 si Mercedes GLE Coupe
  • Viitorul model va avea la baza cea mai noua generatie a lui Q7
  • Design-ul posterior preia numeroase inspiratii de la A7 Sportback
Distribuie pe Facebook

Impresionati de succesul BMW-ului X6 si inspirati de mutarea Mercedes GLE Coupe, germanii de la Audi pregatesc contraatacul. Si chiar daca vestile in acest sens lipsesc cu desavarsire pentru moment, nu trebuie sa fii chiar un geniu pentru a realiza ca sosirea unui Q6 este aproape iminenta.

Inaugurat de BMW X6 in urma cu mai bine de sapte ani si experimentat ulterior si de Acura ZDX - chiar daca fara prea mare succes, segmentul destinat SUV-urilor Coupe continua sa starneasca fantezia producatorilor de automobile.

Astfel, dupa mai multe promisiuni solemne, filme si fotografii spion, nemtii de la Mercedes au sosit intr-un final cu un model de tip SAC (Sports Activity Coupe), noul GLE Coupe fiind asteptat la vanzare, spre bucuria clientilor, inainte de sfarsitul lui 2015.

Si chiar daca nu este nimic oficial la acest moment, mai devreme sau mai tarziu puzzle-ul va fi intregit si de un Audi Q6, rivalitatea dintre cei trei mari producatori de automobile ai Germani urmand fi dusa la un nou nivel, nemaiintalnit pana acum.

Cum va arata rivalul din Ingolstadt pentru duo-ul format din BMW X6 si Mercedes GLE Coupe ramane in continuare o intrebare fara raspuns real, cei mai nerabdatori din fire fiind in schimb ajutati de lumea virtuala pentru a-si inchipui acest lucru.

Realizat de Theophilus Chin, "prototipul" in cauza are la baza cea mai noua generatie SUV-ului Q7, partea posterioara primind totusi cateva modificari pentru ca modelul german sa poata adera la segmentul SAC (Sports Activity Coupe).

Acum ramane de vazut cat de mult se va apropia aceasta creatie digitala de rezultatul final, insa este ceva ne spune ca intre viitorul Q6 si ultimul Q7 va exista o relatie similara, din punct de vedere stilistic, precum cea dintre A6 Sedan si A7 Sportback.

De asemenea, este de asteptat ca cele doua automobile Audi sa imparta si gama de motorizari, rivalul din Ingolstadt pentru duo-ul format din BMW X6 si Mercedes GLE Coupe urmand astfel a fi livrat alaturi de o mare varietate de motoare.

Audi Q6 - Ipoteza design

Audi Q6 - Ipoteza design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 28 Ianuarie 2015