Cineva a pus un bodykit latit pe un DUSTER din prima generatie. FOTO ca sa ramai cu gura cascata

Cineva a pus un bodykit latit pe un DUSTER din prima generatie. FOTO ca sa ramai cu gura cascata
  • Bodykit latit si jante supradimensionate
  • Culoare exterioara deosebita
  • Este vorba despre un tuning virtual
Distribuie pe Facebook

Din pacate nu l-a pus in realitate, ci in Photoshop. Dar au existat in trecut cel putin doua Dacia Duster care sa arate asemanator: cea cu care a participat Alain Prost la Turneul Andros si inca una pregatita special pentru celebra urcare de la Pikes Peak.

Duster s-a dovedit a fi un real succes pentru alianta Renault-Nissan. In prezent, SUV-ul este prezent pe mai multe piete inclusiv Europa, Brazilia, India, Rusia, America de Sud, Turcia, Algeria, Maroc, Egipt, Liban, in unele fiind comercializat cu sigla Renault.

Dacia Duster Widebody

In 2011 a fost laudat chiar si de realizatorii emisiunilor Fifth Gear sau Top Gear iar un an mai tarziu a intrat pe piata din Marea Britanie, unde a doborat mai multe recorduri de vanzari. Tot atunci a fost numita Masina Anului in Scotia.

Dacia Duster Widebody

De-a lungul timpului am vazut si cateva exemplare tunate, dar parca niciunul atat de extrem ca si cel din imaginile alaturate. Din pacate avem de-a face cu un tuning virtual dar nu este imposibil sa-l transformi in realitate.

Dacia Duster Widebody

Bodykit-ul latit este primul pe care il observi, apoi jantele supradimensionate, nuanta exterioara deosebita, garda la sol minuscula, aripa spate specifica masinilor de competiei, cele doua terminatii ale sistemului de evacuare si mai apoi blocurile de lumini cu tenta fumurie.

Dacia Duster Widebody

Dacia Duster nu a avut niciodata un motor extraordinar de performant sub capota, dar cu rabdare si putina nebunie poti inghesui chiar si un propulsor VR38DETT, adica acel V6 de 3.8 litri care echipeaza Nissan-ul GT-R R35. Masina care a alergat in 2011 la Pikes Peak avea aceasta configuratie, unitatea cu 850 de cai putere fiind conectata la o transmisie secventiala cu sase trepte.

Dacia Duster Widebody

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Dacia Duster Widebody
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2019