Cu o astfel de masina ai intoarce capete peste tot. Pacat ca ea nu va fi produsa niciodata.

Cu o astfel de masina ai intoarce capete peste tot. Pacat ca ea nu va fi produsa niciodata.
  • Internetul ne aduce o versiune Coupe a noului Renault Megane Sedan
  • Modelul cu pricina arata extrem de bine indiferent de unghiul din care este privit
  • Francezii nu planuiesc sa lanseze, din nefericire, si o astfel de caroserie
Distribuie pe Facebook

O versiune in doua usi a proaspat lansatului Renault Megane Sedan ar arata pur si simplu... fabulos. O demonstreaza inclusiv aceste imagini virtuale realizate cu ajutorul Photoshop-ului.

Renault a lansat de curand o noua generatie a modelului Megane Sedan, iar toata lumea a cazut de acord ca aceasta este cea mai atragatoare optiune in patru usi a segmentului compact.

Ce s-ar intampla insa daca producatorul francez de automobile ar veni dintr-o data cu ideea de a renunta la portierele spate, alungi pe cele fata si da plafonului o linie specifica... coupe-urilor de altadata?

Eh, nu te mai gandi la asa ceva. Un astfel de lucru nu o sa se intample niciodata. Sau, mai corect spus, nu in lumea reala, cei priceputi intr-ale Photoshop-ului lucrand deja la o versiune in doua usi a noului Renault Megane Sedan.

Una care, inutil de precizat, arata extrem de bine indiferent de unghiul din care este privita, elementele supradimensionate de la nivelul caroseriei - precum blocurile optice echipate cu tehnologia LED, daca vrei - avand un mare merit pentru aceasta situatie.

In cazul in care producatorul francez de automobile ar oferi respectivul coupe si in compania benzinarului turbo de 1.6 litri si 205 CP ori a sistemului de directie integrala de pe modelul Megane GT, ei bine... am avea compacta perfecta.

Dar, din nou, nu are rost sa te gandesti la asa ceva. Un astfel de lucru chiar nu o sa se intample niciodata, insa poti opta deja pentru varianta Sedan, disponibila la vanzare in Romania de la 14.800 euro.

Asa cum precizam si anterior, clientii au la dispozitie patru optiuni diferite de motorizare - dintre care una pe benzina si trei pe motorina, capabile sa produca puteri maxime de pana la 130 CP.

Renault Megane Coupe - Ipoteza de Design

Renault Megane Coupe - Ipoteza de Design

Sursa Foto: Theophilus Chin

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2016