Cum ar putea arata noul BMW Seria 4 Convertible

Cum ar putea arata noul BMW Seria 4 Convertible
Disponibila momentan doar intr-o versiune Coupe, noua Serie 4 de la BMW va fi oferita spre comercializare, in perioada urmatoare, si intr-o varianta cu plafon retractabil, numita Convertible.
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa soseasca pe piata in lunile urmatoare, noul BMW Seria 4 Convertible se va remarca prin aceleasi picanterii vizuale precum versiunea Coupe, singura diferenta dintre cele doua automobile ale constructorului bavarez urmand a fi data de aparitia unui plafon retractabil de tip hardtop in cazul variante decapotabile.

Mai mult de-atat, pe langa liniile si formele interioare, respectiv exterioare, noul BMW Seria 4 Convertible va mai prelua de la versiunea Coupe si gama de motorizari variata, ce va include printre altele si unitatile pe benzina 2.0 turbo de 245 cai putere, respectiv 3.0 turbo de 306 cai putere.

De asemenea, si de-aceasta data transmisia valorilor maxime catre rotile spate se va face fie prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, fie prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte. Cu toate acestea, spre deosebire de versiunea Coupe, exista posibilitatea ca noul BMW Seria 4 Convertible sa nu fie oferit si in compania sistemului xDrive.

BMW Seria 4 Convertible

Distribuie pe Facebook
mai multe