Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

Realizarea unui artist independent, respectiva creatie are tot ce-i trebuie, cel putin din punct de vedere estetic, pentru a face marcile germane de lux sa tremure de frica.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a primaverii anului 2021, noua Toyota GR 86 nu-si intampina clientii, cel putin zilele acestea, decat intr-o singura varianta de caroserie. Dar daca persoanele aflate la conducerea constructorului din Tara Soarelui Rasare ar lua decizia de a lansa pe piata - pe langa actuala versiune coupe, si un shooting brake?

Intrebarea regasita pe buzele tuturor si-a gasit - intr-un final, si raspunsul, un artist independent aratand lumii intregi ce s-ar intampla daca oficialii marcii japoneze ar da unda verde realizarii unei astfel de masini.

Asemeni versiunii coupe, eventuala varianta shooting Brake a noii Toyota GR 86 ar trebui sa gazduiasca in compartimentul motor un benzinar aspirat de 2.4 litri si 228 de cai - cu totii livrati rotilor de pe puntea spate. Fie prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, fie printr-o transmisie automata cu un numar similar de trepte de viteza, evident.

Sau, daca tot suntem la capitolul vise, nu-i asa, de ce sa nu vorbim chiar despre un propulsor turbo cu 250 - 300 de cai putere si, optional, in functie de preferintele clientilor, un sistem de tractiune integrala?

View this post on Instagram

A post shared by Sugarchow (@sugardesign_1)

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 8 Octombrie 2021