Daca ramane asa, Volkswagen si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Volkswagen si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Volkswagen si-ar putea pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

O motorizare turbo cu patru cilindri in linie, de 2.5 litri si aproximativ 290 de cai, ar completa perfect oferta specifica departamentului estetic.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul anului 2019, actuala generatie a masinii oferite de compania Hyundai sub numele de Sonata stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, aceasta se remarca numaidecat prin grila uriasa a radiatorului, insa nici luminile (de zi) cu design nonconformist nu vor trece intocmai neobservate. Dimpotriva, am putea spune.

In cealalta parte a portierelor, principala atractie consta in setul format din doua ecrane color - unul pentru afisarea instrumentelor de bord digitale si configurabile, altul livrat la pachet alaturi de sistemul multimedia, daca mai trebuia mentionat.

Aceeasi Hyundai Sonata a mai pregatit, totodata, si scaune ventilate pentru sofer si pasagerul din dreapta fata, dar si volan incalzit, plus camera video pentru mersul cu spatele. Lista cu dotari si echipamente disponibile in standard sau contra cost cuprinde inclusiv faruri si stopuri cu LED, afisaj pe parbriz, tapiterie din piele, lumini ambientale, trapa panoramica, instalatie audio Bose etc.

Sub capota, propulsia este asigurata de diferite unitati aspirate si supraalimentate, pe benzina, cu patru cilindri in linie si pana la 290 de cai - dupa cum se intampla in cazul versiunii de inalta performanta comercializate sub indicativul N Line.

Oferita la preturi incepand de la putin peste 24.000 de dolari, actuala generatie a masinii oferite de compania Hyundai sub numele de Sonata se vinde exclusiv intr-o varianta sedan, insa lista optiunilor la nivelul caroseriei ar trebui completata, fara doar si poate, si cu o configuratie crosswagon. Similara propunerii virtuale de la Kolesa si neaparat cu tractiune integrala in standard.

Hyundai Sonata Cross Wagon

Hyundai Sonata Cross Wagon

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2021