Daca ramane asa, Volkswagen si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Volkswagen si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Volkswagen si-ar putea pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc peste mai bine de un an, la inceputul lui 2023, potrivit ultimelor informatii si detalii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de o decada si trecuta deja prin nu mai putin de trei facelift-uri diferite, actuala generatie a masinii comercializate de Mitsubishi sub denumirea de ASX, RVR sau Outlander Sport - in functie de piata de desfacere, este pe cale sa paraseasca definitiv linia de productie. Dar compania din Tara Soarelui Rasare nu planuieste sa renunte pentru totdeauna la aceasta gama - dupa cum au recunoscut-o si unii dintre reprezentantii marcii.

Intr-o intalnire cu jurnalistii cehi, seful departamentului de presa al diviziei locale a precizat ca urmatoarea iteratie a celebrului SUV va debuta oficial peste mai bine de un an, la inceputul lui 2023, potrivit lui Marek Vodicka.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic nu ramane decat un mister pentru moment, insa urmatoarea generatie a gamei ASX ar putea fi una dintre masinile dezvoltate de compania Mitsubishi alaturi de specialistii marcii Renault. Drept urmare - daca zvonurile se adeveresc, meniul disponibil ar trebui sa cuprinde inclusiv o versiune pusa in miscare de un sistem de propulsie full-hybrid - pe langa nelipsitele variante livrate la pachet alaturi de o solutie micro-hybrid, evident.

Seria necunoscutelor continua cu reteta de la nivelul departamentului estetic, unde nu este exclus sa intalnim si cateva ingrediente imprumutate de la noul Outlander, dupa cum si-au imaginat rusii de la Kolesa in acest rendering.

Mitsubishi ASX - Ipoteza de design

Sursa Foto: Kolesa

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 13 Decembrie 2021