Daca ramane asa, Volkswagen si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Volkswagen si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Volkswagen si-ar putea pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea - cel mai probabil, la dispozitie o gama variata de motorizari electrificate. Disponibilitatea unei versiuni complet electrice reprezinta, de asemenea, o teorie de luat in calcul.

Prezentata publicului larg acum mai bine de doi ani, inca din vara lui 2019, actuala generatie a celebrei masini oferite de compania Renault sub numele de Captur se apropie incet, dar sigur de jumatatea vietii sale. Este si motivul pentru care oficialii producatorului din Hexagon pregatesc - aparent, un facelift.

Asteptata sa debuteze in urmatoarele 18 luni, potrivit ultimelor detalii si informatii neoficiale, varianta imbunatatita a gamei ce concureaza impotriva unor produse ca Volkswagen T-Roc ar putea iesi in evidenta printr-un pachet vizual complet nou, dar - in acelasi timp, extrem de familiar. Inspirat de actualul Megane E-Tech.

Cea mai interesanta parte abia acum soseste, numeroase voci sustinand ca viitorul Renault Captur Facelift va fi comercializat - spre bucuria consumatorilor genului, si intr-o formula cu alura de Coupe. Care, daca va arata precum in opera rusilor de la Kolesa, se va vinde pe banda rulanta, ca painea calda.

Gama de motorizari nu reprezinta - similar notei de plata, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, insa noua masina ar trebui sa isi faca aparitia in showroom-uri alaturi de diferite optiuni electrificate. Totodata, exista sanse ca viitorii clienti sa se loveasca si de savoare complet electrica, inspirata de acelasi Megane E-Tech.

Renault Captur Coupe - Ipoteza de design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2022