Daca ramane asa, Volkswagen si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Volkswagen si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Volkswagen si-ar putea pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie inclusiv o motorizare turbo cu doar trei cilindri in linie - pe benzina, o alta eventuala optiune constand, de ce nu, intr-o versiune suta la suta electrica.

Aflat intr-o continua expansiune, segmentul destinat SUV-urilor ar putea gazdui - in urmatoarea perioada de timp, debutul primului Peugeot 1008 din istorie. Construit - potrivit ultimelor informatii si detalii neoficiale, pe aceeasi platforma CMP precum actualul 208, viitorul concurent al modelului Toyota Aygo X va masura intre 4.00 si 4.15 metri, anunta jurnalistii publicatiei Carscoops.

Totodata, sursa mentionata anterior mai noteaza ca printre optiunile ce vor forma gama de motorizari se va regasi si benzinarul turbo cu numai trei cilindri in linie 1.2 Puretech, anumite piete urmand sa primeasca - de ce nu, si o versiune suta la suta electrica, cu o autonomie de peste 300 de kilometri, eventual.

Pe plan vizual, primul 1008 din istorie ar putea prelua cateva dintre caracteristicile actualelor automobile de la Peugeot - asa cum este si cazul luminilor de zi instalate pe verticala, ce intruchipeaza coltii unui leu. Viitorul concurent al noii Toyota Aygo X va mai scoate la iveala - printre altele, si o serie de elemente proeminente, extrem de bine definite, dar si stopuri unite cu o banda neagra.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, clientii vor descoperi si un display central cu functie touch, printre dotarile puse la dispozitia cumparatorilor, optional sau fara costuri suplimentare, urmand sa se regasesca si instrumente de bord digitale si configurabile, climatizare cu reglare automata a temperaturii etc.

Peugeot 1008 - Ipoteza de design

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2022