Imaginile care aprind imaginatia fanilor. Asa arata primul tuning pentru noul Arteon

Imaginile care aprind imaginatia fanilor. Asa arata primul tuning pentru noul Arteon
  • Noul Arteon a primit un tuning virtual
  • Din meniu nu lipsesc spoilerele noi si o suspensie pneumatica
  • In Romania, modelul nemtilor pleaca de la 36.296 de euro
Distribuie pe Facebook

Internetul a fost luat cu asalt de cateva imagini cu primul tuning suferit de noul Volkswagen Arteon. Inca digital, acesta a fost creat de un anume Zoki Nanco si postat pe o bine-cunoscuta platforma online.

Constructorul german de automobile a lansat cu surle si trambite noul Arteon in cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an. Cu primele exemplare ajungand de-abia acum in showroom-urile din intreaga lume, este prea devreme pentru ca tunerii sa inceapa sa dezvolte pachete de tuning destinate succesorului modelului CC.

Volkswagen Arteon- Virtual Tuning

Acest lucru nu ii impiedica insa pe mai multi artisti digitali, care au inceput sa-si dea frau liber imaginatiei. Cel mai recent proiect ii apartine unui anume Zoki Nanco si a fost postat pe platforma online Behance.

Volkswagen Arteon- Virtual Tuning

Tuning-ul se supune trend-ului actual, cu spoilere redesenate, jante spitate, anvelope Toyo si o suspensie, cel mai probabil pe perne de aer, care aduce modelul nemtilor foarte aproape de asfalt. In acest caz, accentul nu cade deloc pe performante ci pe aspect. Noi credem ca daca ar fi adus la viata, acest Arteon ar atrage cu siguranta o multime de priviri.

Fanii au comentat indelung acest proiect, caruia ii lipseste totusi un propulsor ceva mai puternic. Unul dintre cele mai indicate, spun ei, ar fi unitatea de 2.0 litri turbo, care se regaseste sub capota Golf-ului R facelift. Cei 306 cai si 400 Nm cuplu ar fi mai mult decat suficienti pentru a completa acest exterior agresiv.

Volkswagen Arteon- Virtual Tuning

Intre timp, noul Volkswagen Arteon a ajuns si la noi in tara, unde poate fi achizionat de la 36.296 de euro in sus. Intrarea in gama este reprezentata de nivelul de echipare Elegance cu propulsor de 2.0 litri TDI, 150 de cai putere si transmisie automata DSG cu sapte trepte.

Volkswagen Arteon- Virtual Tuning

Versiunea de top, Arteon R-Line, pleaca de la 44.670 de euro si propune benzinarul de 2.0 litri TSI cu 280 de cai putere, transmisie automata DSG si tractiune integrala 4Motion.

Distribuie pe Facebook
mai multe