Intra si BMW in joc? Cum ar arata noul Seria 5 daca de maine ar concura si cu A6 allroad

Intra si BMW in joc? Cum ar arata noul Seria 5 daca de maine ar concura si cu A6 allroad
  • Asa ar putea arata rivalul celor de la BMW pentru A6 allroad
  • Sansele ca bavarezii sa scoata un asemenea model sunt insa mici
  • Daca va deveni realitate, acest Seria 5 ar oferi AWD in standard
Distribuie pe Facebook

Chiar daca a primit intre timp si o versiune Gran Turismo, modelul BMW Seria 5 duce in continuare lipsa unei variante care sa lupte de la egal la egal cu A6 allroad.

Incepand cu anul 1999, modelul Audi A6 este oferit spre vanzare si sub forma unui break cu garda la sol inaltata, cunoscut sub indicativul allroad. Un automobil cu o reteta similara intalnim de mai mult timp si in gama Volvo, cea mai recenta astfel de propunere purtand numele V90 Cross Country.

Daca nu le surade niciuna dintre cele doua optiuni, persoanele care viseaza la un break de clasa mare si cu garda la sol inaltata pot apela - pentru prima in istorie, inclusiv la un Mercedes E-Class All-Terrain. Asadar, acestea fiind spuse, asteptam cu nerabdare sa vedem daca si BMW va intra in acest joc.

Tinand cont de succesul de care se bucura in prezent crossovelor si luand in considerare esecul versiunii Seria 5 Gran Turismo, sansele ca bavarezii sa mai lanseze si o varianta capabila sa lupte de la egal la egal cu modelul Audi A6 allroad sunt extrem de mici. Atat de mici incat sunt egale cu zero.

Cu toate acestea, unul dintre cei care au reusit sa descifreze secretele Photoshop-ului a realizat o fotografie cu respectivul subiect, lamurindu-ne cu pricire la cum ar arata un BMW Seria 5 Touring cu garda la sol inaltata. Si ornamente negre la nivelul caroseriei, plus scuturi pentru spoilerele fata / spate.

Fiindca sansele ca el sa se materializeze sunt sinonime cu multimea vida, nici nu mai are rost sa incepem cu ipoteze despre pachetul tehnic al acestui rival virtual al modelelor Audi A6 allroad, Volvo V90 Cross Country si Mercedes E-Class All-Terrain. Putem spune doar tractiunea integrala ar trebuie sa fie standard.

Si, daca tot am inceput, sa dispuna de o suspensie pneumatica, plus motoare diesel cu sase cilindri in linie si transmisii automate in opt rapoarte. O varianta de inalta performanta dopata de divizia M cu peste 600 de cai putere ar fi cel mai probabil inutila, daca se gandeste cineva si la aceasta posibilitate.

BMW Seria 5 Cross Touring

Sursa Foto: X-Tomi Design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2017