Mai multe persoane au fost intrebate cum arata masina perfecta. Nimeni nu se astepta la acest raspuns

Mai multe persoane au fost intrebate cum arata masina perfecta. Nimeni nu se astepta la acest raspuns
  • Britanicii au fost intrebati cum arata masina perfecta
  • Aceasta are caroseria unui Lamborghini Urus si usi de Audi R8
  • Luminile provin de la Seria 6, iar jantele de la Civic Type R
Distribuie pe Facebook

Peste 2.300 de persoane din Marea Britanie au fost intrebate cum arata masina perfecta in opinia lor. Rezultatul sondajului respectiv depaseste orice limita a imaginatiei.

Cum arata masina perfecta? Depinde pe cine intrebi. In cazul de fata, peste 2.300 de persoane din Marea Britanie, care au fost invitate sa aleaga caroseria, blocurile optice sau jantele care ii fascineaza cel mai mult.

Astfel a luat nastere un hibrid cu elemente de Lamborghini Urus, BMW Seria 6 si Honda Civic Type R, rezultatul acestui studiu reusind sa ii surprinda chiar si pe oamenii aflati in spatele intrebarilor.

Masina perfecta

Fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, iata reteta automobilului perfect. Cel putin in viziunea publicului din Regatul Unit:

- caroserie: Lamborghini Urus;

- culoare: electric blue cu accente de negru mat;

- usi: Audi R8;

- logo: Bentley;

- eleron: Lamborghini Gallardo;

- jante: Honda Civic Type R;

- blocuri optice: BMW Seria 6 (foto principala);

- grila frontala: Alfa Romeo Giulia;

- numar de inmatriculare: custom.

Atentie, reluam: masina perfecta, din punctul de vedere al unui grup fromat din peste 2.300 de persoane din Marea Britanie, are caroseria unui Lamborghini Urus finisata in nuanta electric blue si cu plafonul negru mat.

Totodata, meniul mai trebuie sa includa neaparat si blocurile optice ale modelului BMW Seria 6, jantele in cinci spite duble ce insotesc compacta sportiva de origine japoneza Honda Civic Type R, dar si usile lui Audi R8.

Eleronul italianului Lamborghini Gallardo si grila frontala specifica noii Alfa Romeo Giulia completeaza reteta automobilului perfect al celor din Marea Britane, alaturi de logo-ul companiei Bentley si numarul de inmatriculare custom.

Studiul realizat de SWNS Digital, la cererea webuyanycar.com, nu ofera niciun fel de informatie cu privire la preferintele in materie de interior, exceptand dorinta a mai bine de o treime de a avea incalzire in scaune.

Masina perfecta

Masina perfecta

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 22 Decembrie 2017