Nici nu mai conteaza daca va arata ASA sau nu. Important e ca noul Ateca Cupra sa ofere 290 CP

Nici nu mai conteaza daca va arata ASA sau nu. Important e ca noul Ateca Cupra sa ofere 290 CP
  • SEAT pregateste o versiune Cupra a noului Ateca
  • Varianta in cauza este asteptata alaturi de un benzinar turbo
  • Unitatea cu pricina livreaza pana la 290 CP pe Leon
Distribuie pe Facebook

O versiune de inalta performanta a proaspat lansatului Ateca este in carti, au lasat oficialii companiei SEAT sa se inteleaga, iar intreg internetul s-a pus pe "schitat" diverse moduri in care ar putea arata varianta Cupra a primul SUV din istoria marcii spaniole.

Anuntat cu surle si trambite in avanpremiera Salonului Auto desfasurat la Geneva in primavara acestui an, noul Ateca a fost livrat in showroom-urile SEAT de pe Batranul Continent alaturi de motorizari turbo pe benzina si motorina care produc pana la 190 de cai putere.

Situatia se va schimba insa cel mai probabil in urmatoarea perioada de timp, primul SUV din istoria marcii spaniole fiind asteptat sa-si faca aparitia la vanzare inclusiv intr-o versiune de inalta performanta comercializata sub denumirea Cupra si echipata, de ce nu, cu 290 CP sub capota.

In cazul in care zvonurile de vor adeveri, benzinarul turbo de doi litri capabil sa dezvolte inclusiv 350 Nm va reprezenta de departe atractia principala, insa adevarul este ca un cuvant important de spus il vor avea si cutia DSG, respectiv tractiunea integrala ce il vor insoti.

Nu vor trece neobservate, de asemenea, nici imbunatatirile operate la nivel de departament estetic, viitorul SEAT Ateca Cupra urmand a dispune de spoilere agresiv stilizate, jante supradimensionate si garda la sol joasa, care sa anunte intentiile crossover-ului de inalta performanta.

Lista detaliilor sinonime cu sportivitatea absoluta va continua la interior, acolo unde vestile bune vor consta intr-un volan multifunctional cu design in trei spite, scaune fata cu suport lateral marit si, nu in ultimul rand, instrumente de bord, respectiv ornamente specifice.

Chiar daca nu este nimic oficial la acest moment, exista mai multe voci care sustin ca noul SEAT Ateca Cupra va debuta in premiera mondiala la inceputul lunii octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Pentru inceput sub forma de concept, modelul de serie fiind astept in 2017.

SEAT Ateca Cupra - Photoshop

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2016