Nimeni nu ar fi crezut ca o sa le vada vreodata asa. Cum arata noile masini de la Bugatti, Porsche si Audi transformate in dube

Nimeni nu ar fi crezut ca o sa le vada vreodata asa. Cum arata noile masini de la Bugatti, Porsche si Audi transformate in dube
  • Si-a imaginat cele mai scumpe masini in dube de lux
  • Modelele ca Bugatti Chiron au primit usi culisante
  • Automobilele de milioane de euro arata acum diferit
Distribuie pe Facebook

Si-a imaginat cele mai prestigioase masini sub forma unor dube de transport marfa sau persoane. Cum arata productii faimoase de la Bugatti sau Porsche cu caroseria inaltata si usi culisante, in imaginile de mai jos.

La sfarsitul anului trecut ne propunea o versiune entry-level, cu bare de culoare negra si fara jante din aliaj, a unor modele de sute de mii sau chiar milioane de euro, precum Bugatti Chiron, Koenigsegg Agera, Lamborghini Centenario ori Aston Martin Vanquish - GALERIE FOTO COMPLETA AICI.

Astazi, Nikita Aksyonov are o cu totul alta idee, cel putin la fel de nebuna ca acum doua luni: o duba de transport marfa sau persoana de la producatori premium, printre care si Porsche, din nou Bugatti, Audi, Lexus, dar si BMW - cu precizarea ca ultimele doua marci au "donat" un concept car pentru aceasta misiune.

Rezultat final este atat de spectaculos incat unii dintre noi chiar si-ar putea dori ca un astfel de automobil sa existe in realitate:

Supercaruri transformate in dubeAlfa Romeo van.

Supercaruri transformate in dubeAudi van.

Supercaruri transformate in dubeBMW van.

Supercaruri transformate in dubeBugatti van.

Supercaruri transformate in dubeInfiniti van.

Supercaruri transformate in dubeLexus van.

Supercaruri transformate in dubeSubaru van.

Supercaruri transformate in dubePorsche van.

Supercaruri transformate in dubeSkoda van.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Supercaruri transformate in dube
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2018