Pozele care aprind imaginatia fanilor. Cum ar arata Toyota Supra daca de maine s-ar vinde in patru usi

Pozele care aprind imaginatia fanilor. Cum ar arata Toyota Supra daca de maine s-ar vinde in patru usi
  • Un rus si-a imaginat cum ar arata o Toyota Supra Gran Coupe
  • Masina japoneza vine acum cu o caroserie in patru portiere
  • Exercitiul respectiv ar putea prinde candva viata
Distribuie pe Facebook

O Toyota Supra cu de doua ori mai multe portiere decat in mod normal? Atunci cand vine vorba de Photoshop, absolut orice este posibil.

Dupa mai bine de un deceniu si jumatate de pauza, Toyota a readus la viata legendara Supra. Anuntata inca de la inceputul acestui an, cea de-a cincea generatie a sportivei japoneze mizeaza insa pe o reteta oarecum... ciudata.

Chiar daca detaliile esentiale nu s-au schimbat deloc in comparatie cu faimosul A80, atat platforma cu tractiune spate, cat si motorul in sase cilindri au acum ca sursa de provenienta... compania BMW. Si au fost imprumutate de la noul Z4.

Un alt element care le va da viata peste cap celor mai inraiti fani ai legendarei Toyota Supra este cutia automata cu opt rapoarte. Sau, mai corect spus, faptul ca sportiva japoneza nu se bucura (momentan) si de o versiune manuala.

Interminabilul sir al controverselor legate de cea de-a cincea generatie a faimosului model continua astazi cu lansarea variantei sedan. Automobil care, spre bucuria unora si dezamagirea altora, nu exista... decat la nivel virtual, evident.

Plecand insa de la aceste imagini realizate in Photoshop, cum tine se pare ideea unei Toyota Supra Gran Coupe? Ar deveni sportiva japoneza si mai interesanta?

Toyota Supra in patru usi

Toyota Supra in patru usi

Sursa Foto: Kolesa

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 26 Iunie 2019