Si-a dat frau liber imaginatiei. Asa speram sa arate noul M8 Gran Coupe cand va intra in productie

Si-a dat frau liber imaginatiei. Asa speram sa arate noul M8 Gran Coupe cand va intra in productie
  • Cam asa ar putea arata noul BMW M8 Gran Coupe
  • Designul general este ceva mai traditional
  • Cel mai probabil va fi propulsat de un V8 de 4.4 litri
Distribuie pe Facebook

Un artist digital, specializat pe domeniul auto, si-a imaginat cum ar arata noul concept al nemtilor de la BMW atunci cand va intra in productie. M8 Gran Coupe Concept a debutat cu cateva zile in urma in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Constructorul bavarez de automobile a atras foarte multa lume la standul sau de la Geneva, iar majoritatea au venit aici sa studieze indeaproape noul concept botezat M8 Gran Coupe. Acesta anunta viitoarele modele Seria 8 Gran Coupe si M8 Gran Coupe care urmeaza sa fie lansate in 2019.

Daca esti curios sa vezi cum vor arata acestea, te invitam sa arunci o privire la imaginea alaturata. Din fericire, formele si liniile extravagante au fost pastrate (chiar daca nu in totalitate), insa asa cum era de asteptat, design-ul a fost cumintit pe ici pe colo.

Spre exemplu, partea frontala nu mai este atat de ascutita iar celebrii "rinichi" sunt pozitionati mai sus. In tot acest timp, cele trei prize de aer ale spoiler-ului au ramas la fel.

Autorul acestei imagini digitale a umblat si la profilul noului sedan-coupe de la BMW. Plafonul a fost ridicat putin, pentru ca pasagerii sa aiba mai mult spatiu la cap, iar din aceasta cauza tranzitia cu portbagajul se face diferit fata de conceptul prezentat la Geneva.

BMW M8 Gran Coupe- imagine digitala

Partea dorsala va suferi si ea cateva modificari, netradate de aceasta imagine. Ne putem doar imagina ca stopurile vor avea o forma mai traditionala, iar acele linii si prize de aer supradimensionate vor fi putin redesenate.

Fiind vorba despre un viitor varf de gama, noua Seria 8 de la BMW va beneficia de tehnologie de ultima ora si de materiale extrem de calitative pentru habitaclu. Tot aici vom regasi ceasuri de bord digitale, un display generos pentru sistemul de infotainment si diverse ornamente metalice, lemn sau chiar fibra de carbon.

Aceeasi incertitudine planeaza si asupra departamentului tehnic. Zvonurile circula insa, iar majoritatea sustin ca in versiunea standard, noul M8 Gran Coupe ar putea ascunde sub capota un propulsor V8 de 4.4 litri, care sa dezvolte mai bine de 600 de cai putere. Am spus "in versiune standard" pentru ca bavarezii s-ar putea sa ofere si o varianta cu motor V12.

Sursa imagine digitala: x-tomi design

Distribuie pe Facebook
mai multe