Si l-a imaginat cu fata noului Arteon, iar rezultatul e fenomenal! Daca isi iubeste fanii, VW trebuie sa construiasca acest Scirocco!

Si l-a imaginat cu fata noului Arteon, iar rezultatul e fenomenal! Daca isi iubeste fanii, VW trebuie sa construiasca acest Scirocco!
  • Un designer spaniol s-a gandit la cum ar trebuie sa arate noul Scirocco
  • Proiectul imprumuta mai multe elemente de design de la modelul Arteon
  • Sansele ca Volkswagen sa aduca la viata aceste schite tind catre zero
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a pus capat, la sfarsitul anului trecut, productiei modelului Scirocco. Sansele unei reveniri spectaculoase sunt minime, insa fanii compactei germane viseaza in continuare.

Din pricina vanzarilor slabe, Volkswagen a luat la sfarsitul anului trecut decizia de a incheia productia modelului Scirocco. Si mai frustrant este insa ca, cel putin la acest moment, producatorul german de automobile nu are de gand sa lanseze pe piata o noua generatie.

Chiar si asa, fanii compactei din Wolfsburg isi pastreaza in continuare speranta si tot viseaza la ziua marii reveniri a favoritului lor. Mai ales acum, cand un tanar designer de origine spaniola le-a aprins imaginatia cu ajutorul unui exemplar echipat cu partea frontala a lui Arteon.

Inutil de mentionat, Luis Carlos Moreno G a redesenat si alte detalii ale caroseriei in trei portiere, precum liniile intalnite la nivelul profilului lateral sau forma blocurilor optice posterioare, daca vrei. Iar rezultatul final, vrei nu vrei, iti convine ori ba, este absolut spectaculos.

Acum nu mai ramane decat ca Volkswagen sa ia aceste schite si sa le transforme in realitate. Doar imagineaza-ti cum ar fi sa vedem un nou Scirocco cu design de Arteon, platforma MQB la baza si o versiune R in adevaratul sens al cuvantului - atat cu 310 CP, cat si cu 4Motion.

VW Scirocco cu fata de Arteon

VW Scirocco cu fata de Arteon

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2018