Volkswagen ar da lovitura cu el! Cum trebuie sa arate noul Polo ca sa bata Fiesta si Clio

Volkswagen ar da lovitura cu el! Cum trebuie sa arate noul Polo ca sa bata Fiesta si Clio
  • Un nou Volkswagen Polo va fi lansat in toamna acestui an
  • Compacta germana va folosi platforma modulara MQB-A0
  • Clientii vor avea la dispozitie inclusiv un model GTI de 200 CP
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Polo va fi lansata oficial in toamna acestui, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie.

Fotografiata de curand intr-o parcare din Africa de Sud, fara niciun fel de camuflaj, noua compacta a producatorului german nu anunta chiar revolutia vizuala asteptata de toata lumea.

Ba dimpotriva: daca exemplarul surprins la sfarsitul lunii trecute se dovedeste a fi the read deal, urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Polo merita indesata printre celelalte facelift-uri.

Drept urmare, luand in considerare ce ne asteapta, una dintre persoanele care au deslusit tainele Photoshop-ului s-a apucat sa-i insufle noii compacte a producatorului german un aer de Arteon.

Asa au luat nastere cele doua rendering-uri din acest material - pe care, de ce nu, Volkswagen ar trebui sa le puna in practica si transforme in realitate pentru urmatoarea generatie a modelului Polo.

Pana una-alta, reamintim ca noua compacta a producatorului german va fi construita pe platforma MQB-A0, folosita inclusiv de SEAT pentru versiunea 5.0 a indragitei Ibiza.

Legaturile dintre urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Polo si ruda de origine spaniola va continua cel mai probabil si la nivel de motorizari, respectiv dotari si echipamente.

Revenind pentru un moment asupra motorizarilor, tinem sa reamintim ca noua compacta a producatorului german va primi si 2.0 TSI de aproximativ 200 de cai putere pentru varianta GTI.

Nimeni nu stie inca... daca si cand urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Polo se va mai putea lauda si cu o editie speciala R WRC, capabila sa concureze Golf-ul GTI la capitolul putere maxima.

Volkswagen Polo - Ipoteza de design

Volkswagen Polo - Ipoteza de design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 26 Aprilie 2017