Dupa o etapa cu multe surprize, Andreas Mikkelsen a castigat Raliul Poloniei

Dupa o etapa cu multe surprize, Andreas Mikkelsen a castigat Raliul Poloniei
  • Andreas Mikkelsen a castigat Raliul Poloniei
  • Locul 2 a fost ocupat de Ott Tanak care a condus intreaga cursa, dar o pana de cauciuc l-a privat de victorie
  • Pilotii Volkswagen nu au avut o cursa prea buna, Sebastien Ogier reusind sa se claseze doar pe locul 6
Distribuie pe Facebook

Cea mai recenta etapa a Campionatului Mondial de Raliuri a fost gazduita de Polonia, iar Andreas Mikkelsen a iesit invingator dupa ce liderul Ott Tanak a suferit o pana de cauciuc.

Pilotul estonian Ott Tanak a dominat intreaga cursa, dar din cauza unei pene de cauciuc avantajul sau de 18.6 secunde in fata pilotului de la Volkswagen, Andreas Mikkelsen, a fost pierdut, iar acesta din urma si-a trecut in cont cea de-a doua victorie din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC).

Raliul Poloniei

Podiumul etapei a fost inchis de Hayden Paddon care se pare ca trecut de pasa proasta prin care trecea in ultima perioada. Acesta a terminat cu 0.8 secunde in fata coechipierului sau de la Hyundai, Thierry Neuville.

Volkswagen a reusit doar o clasare pe locurile 5 si 6 cu Jari-Matti Latvala conducand in fata campionului mondial, francezul Sebastien Ogier. Chiar daca acesta nu a mai castigat din Suedia, inca isi pastreaza prima pozitie in clasamentul general al pilotilor.

Raliul Poloniei

Poate cea mai interesanta lupta din Polonia s-a dat intre pilotii echipei Abu-Dhabi Racing, Craig Breen si Stephane Lefebvre. Amandoi sunt in grafice pentru a ocupa scaunul de langa Kris Meeke in 2017, iar in aceasta cursa au dat tot ce au putut pentru a impresiona. Intr-un final, Breen a iesit invingator din aceasta lupta, reusind sa termine raliul pe locul 7, in timp ce Lefebvre a cazut pana pe locul 12 dupa ce roata spate a Citroen-ului sau s-a rupt la impactul cu un copac.

Raliul Poloniei

Si categoria WRC2 a avut parte de momentele sale de intensitate maxima. Aici, Teemu Suninen si Esapekka Lappi au rulat aproape toata etapa roata la roata, dar o pana de cauciuc a facut ca Lappi sa piarda lupta, iar Suninen sa termine pe prima pozitie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: WRC DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2016