O cursa de viteza inchide pentru cateva ore Transfagarasanul azi

O cursa de viteza inchide pentru cateva ore Transfagarasanul azi
  • Nu se stie ce cursa se desfasoara
  • 13 km de drum vor fi inchisi circulatiei publice
  • La ora 15 se deschide traficul
Distribuie pe Facebook

CNADNR a anuntat ca astazi, intre orele 12 si 15, un sector de drum al celebrei sosele montane Transfagarasan, va fi inchis. De ce? Pentru organizarea unei curse de viteza.

Nu e clar ce cursa, ce fel si cine participa, dar cert este ca Asociatia Auto Blic din Brasov organizeaza azi, 28 septembrie 2016, intre orele 12 si 15, o cursa care se numeste "Transfagarasan Speed Test". Alte detalii despre aceasta competitie nu se cunosc, decat ca a inchis drumul national 7C care traverseaza muntii, intre Balea Lac si Cascada Balea.

Soseaua va fi inchisa intre kilometrul 116 + 808, adica de la lac, pana la kilometrul 129+100, adica la cascada. Mai exact, e vorba de acel segment de drum care a facut soseaua celebra, dinspre partea nordica, cea plina de viraje si ace de par. In total, pe cei 13 kilometri, se pare ca vor alerga cateva masini puternice in dorinta de a stabili un fel de record.

Speram insa ca aceasta inchidere de drum pentru o cursa obscura, despre care nu se stie nimic, sa aiba un rezultat frumos. Adica poate sa devina in viitor o competitie internationala la care sa participe sute de automobile din toata lumea, in dorinta de a doborai un record. Exact ca la Pikes Peak.

Distribuie pe Facebook
mai multe