Sambata, 9 aprilie, se inaugureaza o bomba cu ceas in Prahova: primul giratoriu suspendat plin de crapaturi

Sambata, 9 aprilie, se inaugureaza o bomba cu ceas in Prahova: primul giratoriu suspendat plin de crapaturi
  • Crapaturile sunt in stalpii de beton
  • In timp, defectele se pot agrava
  • Cel mai probabil, sensul va fi inchis pentru reparatii
Distribuie pe Facebook

Asa cum ne-am obisnuit, in Romania se fac lucruri de mantuiala care pun in pericol viata oamenilor. Si ultima capodopera marca PSD din judetul Prahova, sensul giratoriu suspendat, nu face exceptie. Cu cateva zile inainte de inaugurare, structura de rezistenta are crapaturi ingrijoratoare.

Intr-un judet controlat de PSD, cu baroni cercetati penal la conducere, nu e de mirare ca o lucrare ca la carte, realizata de firme specializate, fara furturi de material si umflari de bugete, este de domeniul fantasticului. Sambata, 9 aprilie, se pregateste o inaugurare cu surle si trambite a primului sens giratoriu suspendat din Romania, pe centura Ploiestiului. Evident, pesedistii prahoveni nu rateaza ocazia unei scurte campanii electorale si au chemat la inaugurare 500 de primari din Republica Moldova care vor face Hora Unirii in sensul giratoriu.

Problema este una singura. Nu stim cati bani s-au furat si nici ce materiale de proasta calitate s-au folosit in fabricarea acestui sens care la prima vedere pare util si interesant, demn de luat drept inspiratie si de catre alte judete. Dar stim ca structura de rezistenta a acestui sens giratoriu, adica traverse din beton armat, s-au crapat fara ca vreun camion sau TIR sa fi traversat soseaua suspendata.

Tipic romanesc, desi primim bani europeni, incompetenta PSD si a autoritatilor din Prahova isi spune cuvantul inca o data. Proiectul, finantat din fonduri europene costa aproximativ 79 de milioane de lei, dar pentru ca termenul de finalizare de 31 decembrie 2015 a fost depasit, ca doar firmele sunt harnice si serioase, peste 40 de miliarde de lei vechi vor fi suportate de la bugetul judetean. Adica 1 milion de Euro plateste cetateanul. Pentru un giratoriu crapat care va fi pus la grea incercare de politicienii cu burtile pline care vor dansa peste doua zile...

Video: MDITV

Distribuie pe Facebook
mai multe