BMW M4 Coupe: Cum arata in realitate succesorul legendarului M3 Coupe

BMW M4 Coupe: Cum arata in realitate succesorul legendarului M3 Coupe
  • Noul BMW M4 Coupe a debutat in cursul acestei dimineti, in cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach
  • Succesorul modelului M3 Coupe se remarca printr-un design impunator si beneficiaza de multiple elemente din carbon
  • Propulsia va fi asigurata cel mai probabil de o unitate twin-turbo, cu sase cilindri in line, de aproximativ 450 CP
Distribuie pe Facebook

Deconspirat de o fotografie oficiala scapata pe internet in cursul diminetii de ieri, noul si mult anticipatul BMW M4 Coupe ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea sa, intr-o ampla galerie de fotografii reale surprinse in cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach din California.

Dezvaluit in premiera mondiala in cursul acestei dimineti, in cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach din California, noul si mult anticipatul BMW M4 Coupe se remarca printr-un aspect impunator, cu o parte frontala agresiv stilizata, caracterizata de un spoiler cu design similar ultimului M6, respectiv o capota bombata a motorului.

BMW M4 Coupe - Poze Reale

BMW M4 Coupe - Poze RealeBMW M4 Coupe - Poze Reale

In ceea ce priveste partea posterioara a automobilului bavarez de inalta performanta, succesorul legendarului BMW M3 Coupe impresioneaza atat prin eleronul integrat in linia portbagajului, cat si prin spoilerul cu o parte inferioara atent-sculptata si accesorizata cu un difuzor de aer - difuzor de aer ce gazduieste cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare.

Alte elemente exterioare notabile includ blocuri optice cu LED-uri, oglinzi aerodinamice, praguri laterale proeminente, extensii pentru aripi, dar si jante de dimensiuni mai mult decat generoase. De asemenea, important de mentionat, splitter-ul spoilerului fata, difuzorul de aer al spoilerului spate si acoperisul coupe-ului din Munchen sunt realizate din fibra carbon.

BMW M4 Coupe - Poze Reale

BMW M4 Coupe - Poze RealeBMW M4 Coupe - Poze Reale

Din pacate, cockpitul noului BMW M4 Coupe ramane un mister la acest moment, insa nu ar fi de mirare ca acesta sa fie influentat intr-o mare masura de cel al recent lansatului BMW 435i M Performance. In plus, tot un mare mister il reprezinta pentru moment si aspectul tehnic, compania bavareza limitandu-se la a preciza ca inlocuitorul legendarului BMW M3 Coupe se poate lauda cu un sistem de franare accesorizat cu discuri carbon ceramice.

Drept urmare, pana la debutul noului BMW M4 Coupe de serie reamintim de zvonurile ce dau ca sigura prezenta sub capota a unui propulsor twin-turbo cu sase cilindri in linie, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 450 cai putere.

BMW M4 Coupe - Poze Reale

BMW M4 Coupe - Poze RealeBMW M4 Coupe - Poze Reale

Despre cum arata in realitate succesorul legendarului M3 Coupe aflam mai multe la urmatoarea adresa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (138) Poze BMW M4 Coupe - Poze Reale
mai multe