BMW Seria 4 Coupe cu accesorii M Performance - Performanta la cel mai inalt nivel

BMW Seria 4 Coupe cu accesorii M Performance - Performanta la cel mai inalt nivel
  • Noul BMW Seria 4 Coupe primeste accesorii M Performance
  • Clientii pot opta atat pentru modificari estetice, cat si pentru imbunatatiri tehnice
  • 340 CP si 450 Nm dezvolta noul BMW 435i cu pachetul M Performance
Distribuie pe Facebook

Nerabdator pana la primul contact cu viitorul BMW M4 Coupe? Din pacate, nu putem face nimic in aceasta privinta insa, in schimb, iti putem face cunostinta cu noul BMW Seria 4 Coupe cu accesorii M Performance, un automobil care prefigureaza - cel putin din punct de vedere stilistic, inlocuitorul legendarului M3 Coupe.

Nu mai reprezinta nici un mister pentru nimeni. Ultimul exemplar al ultimului BMW M3 Coupe construit vreodata a iesit recent pe portile fabricii companiei germane, iar un inlocuitor al legendarului coupe bavarez de inalta performanta este asteptat sa-si faca aparitia la orizont chiar in cursul anului viitor. Pana atunci insa, oficialii BMW ne fac cunostinta cu noul Seria 4 Coupe. Cu noul Seria 4 Coupe M Performance, mai exact!

BMW Seria 4 Coupe M Performance

Ce este insa asa de special la acest automobil? Pai, in primul rand, kitul aerodinamic restilizat si accesorizat cu numeroase elemente din fibra de carbon - elemente precum splitter frontal, difuzor posterior, oglinzi laterale si chiar eleron pentru portbagaj. De asemenea, nu vor trece neobservate nici jantele de dimensiuni generoase, lista cu atractii vizuale continuand la interior cu mixul de piele, alcantara si fibra de carbon, meniu la care se mai adauga si alte ingrediente speciale, precum volanul in trei spite inzestrat cu indicator pentru schimbarea treptei de viteza.

BMW Seria 4 Coupe M Performance

Iar asta nu e tot. Pentru cei care vor mai mult de-atat, colectia M Performance pentru noul BMW Seria 4 Coupe include in componenta sa si multiple imbunatatiri de ordin tehnic, precum suspensie sport, sistem de franare de inalta performanta sau diferential cu alunecare limitata. Mai mult de-atat, in cazul anumitor motorizari (vorbim mai exact de modelele 420d, 428i, respectiv 435i) se poate opta si pentru un kit de putere, care poate aduce cu sine chiar si un plus de 34 CP si 50 Nm - cum este cazul modelului BMW 435i Coupe.

BMW Seria 4 Coupe M Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW Seria 4 Coupe M Performance
mai multe