E cel mai rapid automobil de serie pe care banii il pot cumpara. Face suta in numai 2.7 secunde!

E cel mai rapid automobil de serie pe care banii il pot cumpara.  Face suta in numai 2.7 secunde!
  • Tesla publica primele detalii oficiale ale noului Model S P100D
  • Automobilul american ofera o baterie cu capacitate de 100 kWh
  • Sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza numai 2.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Tesla au publicat in cursul acestei dimineti primele informatii oficiale ale noului Model S P100D. Echipat cu o baterie de 100 kWh, automobilul in cauza are nevoie de numai 2.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Incepand cu... acest moment, fanii automobilelor cu propulsie complet electrica au la dispozitie o noua optiune. Vorbim, mai exact, despre proaspat introdusa versiune Tesla Model S P100D care, dupa cum o sugereaza si denumirea sa, ofera o baterie cu capacitate de 100 kWh.

Drept urmare, atunci cand este echipata cu optiunea Ludicrous mode, varianta in cauza are nevoie de numai 2.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, valoare ce transforma masina americana in cel mai rapid model de serie din lumea intreaga.

Pe langa plusul de performanta in linie dreapta, proaspat introdusa versiune Tesla Model S P100D se mai lauda si cu o doza extra de eficienta la nivel de autonomie, clientii noului automobil cu propulsie complet electrica putand parcurge pana la 613 kilometri cu o singura incarcare.

Suna bine, nu-i asa? Pretul masinii americane este insa unul pe masura valorilor anterior mentionate, clientii avand de scos din buzunare un minimum de 134.500 de dolari - cu aproximativ 20.000 dolari mai mult decat un P90D cu o configuratie similara.

Am spus cumva P90D? Atunci poate ca ar trebui sa "aruncam" in discutie si urmatoarea informatie: posesorii variantei in cauza pot trece in orice moment la noua baterie cu capacitate de 100 kWh, singura conditie fiind sa achite celor de la Tesla o suma... tot de 20.000 dolari.

Noua Tesla Model S P100D va putea fi intalnita pe strazile planetei incepand de luna viitoare. Tot in septembrie vor incepe si livrarile unui Model X P100D, care ofera in schimbul a 135.500 de dolari o autonomie totala de aproximativ 542 de kilometri.

O autonomie de pana la 542 de kilometri, respectiv un sprint de la 0 la 100 km/h in doar 3.1 secunde, care-i permite automobilului american cu propulsie electrica sa urce pe prima pozitie in clasamentul celor mai rapide SUV-uri de serie care se vand pe planeta Pamant.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 August 2016