Dacia lanseaza in Marea Britanie Ambiance Prime, o editie speciala pentru Logan MCV, Sandero si Duster

Dacia lanseaza in Marea Britanie Ambiance Prime, o editie speciala pentru Logan MCV, Sandero si Duster
  • Sistemul MediaNav este optional si costa 300 de lire suplimentar
  • Ambiance Prime, cu 500 de lire peste pretul Ambiance normal
  • Laureate ramane cea mai scumpa echipare standard
Distribuie pe Facebook

Fara indoiala, automobilele romanesti Dacia sunt extrem de populare in toata Europa. Si Marea Britanie nu face exceptie, pentru ca aici, Dacia a reusit sa vanda in doar 3 ani de cand este pe piata britanica nu mai putin de 70.000 de autoturisme. Acum, pentru a stimula si mai mult vanzarile, marca romaneasca pregateste o editie speciala pentru englezi.

Dacia, brandul cel mai popular al Romaniei si fara indoiala cel mai de succes, ofera din cand in cand editii speciale pentru modelele din gama. Daca in trecut a lansat Duster Aventure exclusiv pentru piata din Franta sau Logan 10 Ani pentru piata din Romania, iata ca acum a pregatit ceva inedit pentru piata din Marea Britanie, una din cele mai noi ale producatorului de la Mioveni.

Dacia Ambiance PrimeDacia Ambiance Prime

Special pentru clientii din UK, Dacia lanseaza editia Ambiance Prime care este valabila pentru modelele Duster, Logan MCV si Sandero. Si, dupa cum ii spune numele, Ambiance Prime este o versiune speciala de Ambiance, echiparea de mijloc a masinilor Dacia. Pentru doar 500 de lire in plus la versiunea Ambiance, clientii se pare ca primesc un pachet de dotari in valoare de peste 1190 de Lire Sterline.

Dacia Ambiance PrimeDacia Ambiance Prime

In primul rand, versiunea speciala de Ambiance Prime vine cu o vopsea speciala disponibila pentru cele trei modele, culoare numita Chestnut. Adica un maro destul de inchis, o culoare pe cat de pretentioasa, pe atat de atragatoare. In plus, pachetul Prime mai ofera jante din aliaj, proiectoare de ceata, sistem Bluetooth, geamuri electrice fata, bancheta rabatabila, unitate audio cu USB, controlul tractiunii, ESP si un sistem inedit pentru marca romaneasca de franare in caz de urgenta.

Asadar, in Marea Britanie, un Sandero Ambiance Prime costa 7.295 lire cu motorizarea standard de 1.2 si 75 cp, in timp ce un Duster Ambiance Prime cu motorul dCi de 110 cp si tractiune 4x4 are un pret de 14.495 de lire. Adica destul de decent daca ne gandim la pachetul generos de accesorii si dotari cu care vine aceasta editie limitata... englezeasca.

Dacia Ambiance PrimeDacia Ambiance Prime

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Dacia Ambiance Prime
mai multe